Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nanášení penetrace

Od: plot odpovědí: 5 změna:
Dobrý večer, dělali jsme nový betonový plot: ten skládaný z desek a sloupků. Uvažujeme o tom, že jej ještě natřeme požadovanou barvou. Bylo nám řečeno, že se na to používá fasádní barva, ale že je lepší nejdříve betonový plot napenetrovat. V návodu u penetrace se uvádí, že se nanáší štětkou nebo válečkem. Lze penetraci nanášet i stříkací pistolí, i když to v návodu není uvedeno? Děkuji za Vaše zkušenosti.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

re4zon
hodnocení

0x
Lze, ale neni to dobry napad. Jakmile to jen trochu stece, muze to delat mapy. Kdyz si to hodne naredite a budete to delat opatrne a pomalu, nebal bych se toho, ale to uz je rychlejsi valeckem.
plot
hodnocení

On ten plot je v imitaci kamene, takže povrch je dost členitý, nejedná se o hladký beton.
Mohl bych zkusit fasádní váleček, ale právě mě napadlo, že stříkáním by se penetrace lépe dostala do toho "hrbolatého" vzoru.

hodnocení

0x

Špatný nápad, foukne vítr a penetraci si nastříkáte na obličej a všude okolo.Držel bych se návodu. Kdysi jsem to stříkal zahradním postřikovačem, ale zanášelo to trysky

plot
hodnocení

Já mám doma kompresor se stříkací pistolí, takže lze regulovat i paprsek rozstřiku + tlak. U penetrace je mi jasné, že ihned po ukončení práce by se muselo vše pořádně pročistit, jinak to zaschne a zalepí se vše.

A k tomu si kupte skafandr a několik roušek proti aerosolům.

Nanášení penetrace

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]