Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výměna kuchyňských úchytek

Od: davidm* odpovědí: 24 změna:

Dobrý den, chci vyměnit úchyty na kuchyňské lince ale nemohu odmontovat dvířka ze skříněk, nemáte nějakou dobrou radu, jak dvířka navrtat "rovně"?

24 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

krtek6
hodnocení

4x

a proč bys měl demontovat dvířka? snad uchytka je namontovaná pomocí šrubu/vrutu

Tak pokud tam má knopky, tak jsou buď lepený, nebo šroubovaný jedním šroubkem. Na klasickou úchytku bude potřebovat druhou díru. V rozteči násobku 32 mm.

hodnocení

2x
Nějak mi není jasný, proč by nešly odšroubovat dvířka.
Ale není problém provrtat na stojanovce nějaký prkýnko a pak to vrtat přes prkno.
Mírné vyosení se vstřebá. Jsou tam čtyřky šroubky, tak to vrtej 4,5 nebo i pětkou a ono to půjde, neboj.
davidm*
hodnocení

Protože jsou dvířka dosti jetá a bojím, že by nešli zpět nasadit. :D

111®
hodnocení

2x
To si vezmeš kostku tvrdyjo dřeva nebo plastu, ten si probrzas kolmo a pak přes něj vrtas so je třeba.

hodnocení

1x

Obvykle držím akuvrtačku kolmo a ono to pak vrtá budete se divit - rovně *smich*

Toť jest pravda. Dělám to také tak.
Ovšem jsou mezi námi tací, co neumí řádně zatlouci hřebík a držení vrtačky kolmo je již vyšší dívčí. Pak si musí jemně pomoci.

A pokud to neumíte, zavolejte někoho, kdo to umí. Přece by jste to nechtěl vrtat stojanovou vrtačkou?

davidm*
Čekal jsem, že web poraďte.cz bude od toho aby lidi lidem poradili například nějakou vychytávku, a ne že si nějaký šašci budou nahánět ego ale budete se divit- mýlil jsem se
Vychytávku jsi dostal. Tak jaký je problém?
davidm*
Ale od tebe ne, takže se k tématu nevyjadřuj... Díky
karel556*
Nešika a ještě se urazí:)
davidm*
hodnocení

Karle drž raději prsty :D normálně se člověk zeptá na radu, jestli existuje nějaká vychytávka, aby to k něčemu vypadalo, i když se snažím upravit jen starou linku, a jsou tu de... co mají potřebu hned schazovat. Takže Karle, šetři sil a vkládej je to té své "šikovnosti".

nov
hodnocení

0x

Nevím co podle vás znamená slovo "jetá". Asi jsou špatné panty dvířek? Není problém je vyměnit, dělala jsem si výměnu pantů sama. Holt někdo je šikovný a někdo ne.

davidm*
hodnocení

Tahle odpověď odpívá přímo tomu, jaká asi jste :D Kdyby byly špatné panty, tak to je v pohodě, ale co třeba se trochu zamyslet a přijít na to, že i panty jsou na něčem chycené :D

nov

Odpovídá to stavu, že jsem zručná. Zatímco vám žádná rada není dost dobrá. Poučovat mě ohledně pantů a jejich zakotvení opravdu nemusíte.

davidm*
hodnocení

Jaká rada:? :D

Očividně :D

hodnocení

0x

Když nejsi schopen udělat tak jednoduchou věc, tak nenapadej druhé a nech si to udělat někým, kdo si poradí.

davidm*
hodnocení

Další chytrák, který nepochopil ani funkci této stránky :D

Hlavně že jsi to pochopil ty.

hodnocení

0x
Uražená ješitnost jest těžká, neléčitelná choroba...
davidm*
hodnocení

Sice to opět není k tématu, ale máš pravdu...

davidm*
hodnocení

Úchyty mám hotové DÍKY prvním radám a ne odpovědím, kde museli ostatní schazovat...Takže díky za vás čas

To jsme rádi, že ti naše rady pomohly.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]