Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
koupil jsem starší byt a bohužel byvaly majitel (debil), aby dostal do chodby skříň(nějakou levnou hnusoty z Aska ..nic vestavěného) tak vyrval sokly u dlažby... na obou dvou stranách to vypada jako na fotce...bohužel jsme to zjistili až když jsme po koupi tu skřiň zlikvidovali...
Měl by někdo z místních kutilů nápad jak to "opravit" ... byt je asi 20 let stary a bohužel puvodní dlažbu neseženu - ani nevím jak se jmenuje a defakto ani barvu neodhadnu :D
navic hledám ho posledni dva dny po eshopech a nic ani vzdalně podobného jsme nenašel...
Měl by tedy někdo s většíma zkušenostma (a přesdtavivosti ) nějaký nápad co tam dát, aby se to nějak zamaskovalo?
Díky!
Bývalý majitel byl podle Vás debil a poradil si. Vy si ale sám neporadíte?
Každý jiný by to udělal, nemusel by se ptát, zdali dát jiný ozdobný sokl, nebo jen krásně vyštukovat.
Protoze nejsem zrucny a nemam s tim zkusenosti, chtel jsem si nechat poradit od nekoho koho třeba napadne nějake jine řešeni, nebo resil neco podobneho...koupit jinou dlazbu a delat ten sokl znova mne napadne i bez zdejsi dizkuze...
a hlavne mi slo o to, jak poresit to, ze je dira do podlahy v mistech kde tech sokl chybi.., cili tam pri kazdem umytí zatece troška vody + i kdyz tu zed opravim a vymaluju tak se to hned zaspini od mopu nebo hadry za zem...pro tam ty sokly jsou...ale co uz...
Ja osobne bych nerad delal veci jako je zniceni neceho, co sam neumi opravit...
jinak - nikdo vas nenuti odpovidat, kdyz nema nic konstruktivniho...ale chapu, ze vytahovat se na ostatni je jako droga...
No tak koupim skrin, ktera se tam vleze aniz bych musel zdemolovat sokl...
A kdyz uz bych to tak udělal tak aspon, opravdu aspon, nevyhodim ty rezervni dlazby a obklady, co mu k tomu urcite dali a on je vyhodil...To jsem si jisty, protoze kolega mel stejny byt jako novostavbu a dostal k tomu snad 5 ks od kazdeho typu co v byte ma...
Ale to je fuk..dekuji za dpoveď
"...nějakou levnou hnusoty z Aska..."
To jako že kdyby odsranil sokl proto, aby se mu tam vešla drahá značková skříň z leštěného mahagonu, tak by nebyl debil?
Jak jinak to měl asi udělat? Měl kvůji těm pár cm onu levnou skříň trochu přiříznout? Pravda, mohlo to být hezčí, ale proč by to za skříní třeba štukoval?
Bud udelejte cely sokl z noveho materialu, z nejakeho odstinu hnede nebo jen opravte chybejici cast.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.