Nejste přihlášen/a.
Ahoj, už asi 2 dny vybírám mezi dvěmi značkami vysokotlakých čističů (Karcher, Bosch)
Od Karcheru buď K5 nebo K7
Od Bosche něco z řady professional (modrý BOSCH)
nemohu se rozhodnout, hledám pozitiva,negativa jedné a druhé značky. Wapku budu používat na auto, dlažbu a prostě na další věci kolem baráku.
Cena do nějakých 13 tisíc max.
Do čeho byste šli?
PS: Ještě jsem našel nějaký Nilfisk, lidi to docela chválej, ale tuto značku vůbec neznám.
Tak Nilfisk je ta značka, ketrá dala vysokotlakému čističi název WAPKA. Já měl a mám Karchera a co první / a byl to druhý nejnižší model/ na stavbě a následně vydržela tak bylo někdy až k uzoufání / chtěl jsem si koupit novou, ale ta stará ne a ne odejít do věčných lovišť - až jsem ji půjčil mladýmu a ten ji dorazil/ a pak jsem opět zůstal věrný Karcheru, ale vysavač mám Nilfisk a také spokojenost. Podle mne ani jednou z těchto značek neuděláte špatně.
" na auto, dlažbu a prostě na další věci kolem baráku.
Cena do nějakých 13 tisíc" - uf. Peníze moc neřeším, ale přesně na toto mám kauflanďáckou WAPku za dvojku a dělá, co po ní chci. Už třetím rokem... Na auta, dlažbu, umývám tím míchačku, kufry na vercajk, honím tím psy po dvoře. Víc bych dal, jen pokud by mě živila, potom bych koupil profi...
Samurraji, nemohu říct, že bych s Vašim názorem nesouhlasil, ale - já pár let seděl na kauflanďáckem prameni, takže prakticky celou řadu My Project jsem si ošahal. Wapku mám a klidně ji doporučím, totéž u akuvrtačky, až umře, klidně ji za sedm kil koupím znovu. Akuflexu v žádném případě, šavlovou pilu klidně ano. Mafl je v pohodě, příklepová vrtačka na nic...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.