Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vysokotlaký čistič (wapka), kterou?

Od: samurraj® odpovědí: 9 změna:

Ahoj, už asi 2 dny vybírám mezi dvěmi značkami vysokotlakých čističů (Karcher, Bosch)

Od Karcheru buď K5 nebo K7

Od Bosche něco z řady professional (modrý BOSCH)

nemohu se rozhodnout, hledám pozitiva,negativa jedné a druhé značky. Wapku budu používat na auto, dlažbu a prostě na další věci kolem baráku.

Cena do nějakých 13 tisíc max.

Do čeho byste šli?

PS: Ještě jsem našel nějaký Nilfisk, lidi to docela chválej, ale tuto značku vůbec neznám.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Podívejte na tento Nilfisk nilfisk-eshop.cz/... není to z těch notoricky známých, ale je "držák". Jinak vyrábějí taky čistící stroje, potkáváte se s nimi na prodejnách nilfisk-eshop.cz/...
02.08.22 20:33
hodnocení

Děkuji

hodnocení

2x

Tak Nilfisk je ta značka, ketrá dala vysokotlakému čističi název WAPKA. Já měl a mám Karchera a co první / a byl to druhý nejnižší model/ na stavbě a následně vydržela tak bylo někdy až k uzoufání / chtěl jsem si koupit novou, ale ta stará ne a ne odejít do věčných lovišť - až jsem ji půjčil mladýmu a ten ji dorazil/ a pak jsem opět zůstal věrný Karcheru, ale vysavač mám Nilfisk a také spokojenost. Podle mne ani jednou z těchto značek neuděláte špatně.

hodnocení

Díky za názor.

ja1

Obráceně! Wap Reinigungssysteme GmbH je německý výrobce (proto wapka) kterého koupila dánská firma Nilfisk.

hodnocení

1x

" na auto, dlažbu a prostě na další věci kolem baráku.

Cena do nějakých 13 tisíc" - uf. Peníze moc neřeším, ale přesně na toto mám kauflanďáckou WAPku za dvojku a dělá, co po ní chci. Už třetím rokem... Na auta, dlažbu, umývám tím míchačku, kufry na vercajk, honím tím psy po dvoře. Víc bych dal, jen pokud by mě živila, potom bych koupil profi...:-D

doplněno 04.08.22 09:19:

Samurraji, nemohu říct, že bych s Vašim názorem nesouhlasil, ale - já pár let seděl na kauflanďáckem prameni, takže prakticky celou řadu My Project jsem si ošahal. Wapku mám a klidně ji doporučím, totéž u akuvrtačky, až umře, klidně ji za sedm kil koupím znovu. Akuflexu v žádném případě, šavlovou pilu klidně ano. Mafl je v pohodě, příklepová vrtačka na nic...;)

hodnocení

Ze zboží z Lidlu apod. Jsem již dokonale vyléčen, takže když něco kupuji, tak aby to za něco stálo
wap
Ale zrovna wapky Parkside z Lidlu mívají docela dobré recenze. Někde jsem i četl, že to snad pro ně vyrábí právě Karcher, ale samozřejmě nemohu dát za tuto informaci ruku do ohně.
hodnocení

Já mám zkušenost takovou, že cokoliv jsem si koupil z Lidlu, tak se to posralo nebo proměřovalo nebo to bylo chrastítko, takže nikdy více. Jediné snad elektrické mlýnky jsou perfekt.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma parkside recenze

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]