Nejste přihlášen/a.
myčka nevypouští vodu,bosch 11 let stará, e24,čerpadlo napouští vodu když vysuším prostor filtru,takže bude asi ok ,rukou je vrtulka druhého čerpadla pod filtrem volná ale když má myčka vodu vypustit,tak má snahu čerpadlo asi 5x se rozběhnout,což se asi po 2 sekundách vždy nepodaří a pak je na disleji písmeno velké L a konec a voda zůstane v myčce,profouknout odtokovou hadici jako u pračky směrem od sifonu nejde,sifon je ok čistý,může být pokažen nějaký elektromagnetický ventil,který by to způsoboval,nebo něco jiného?děkuji předem za odp.
díky za reakci,ta vrtulka se zdá být v pohodě,může ale být třeba načaté vinutí,nejde mi ale do hlavy to druhé čerpadlo,které do prázdné myčky se rozběhne normálně ale těsně pred koncem cyklu asi 5x neůspěšně startuje(jakoby nějaký elektromagnetícký ventil,jestli tam nějaký je tomu zabraňoval)a také neví,jestli to profouknutí od sifonu,že to nejde je normální,parkrát jsem si takto odzkoušel pračku,když byl problém.
tak jsem demontoval vypouštěcí labirint a chtěl bych odzkoušet elektromagnetický vypouštěcí ventil,který je dole umístěn ale nevím kolika volty jestli 220v nebo např 12v nerad bych ho odpálil pokud je v pořádku.Věřím,že pokud nefunguje,může to být ono,jinak odtoková hadice je průchozí.Děkuji za každou rychlou radu,mám rozebranou myčku na dvoře a nervozní manželku doma...
tak byl zaplaven rotor toho malého čerpadla BLP3,(asi 500.-Kč)asi vadný těsnící Okroužek,tak doufám,že to bude ta závada,ale ty plastové vnitřní kruhy po bokách,imbus je hned strhl- ten vnitřní 6tihran a kdybych nepomohl velkýma
sikaklešťema,tak jsem myčku nerozmontoval
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.