Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ucpany odpad

Od: jjaruna odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,mužete mi poradit v kuchyni je ucpany sifon pod dřezem nejde viko od sifonu sundat.Jak viko od sifonu pod dřezem sundat .Odpad je ucpany.Při umyvani nadobí odpad proteka do vaničky ,nebo pod vaničkou sprchoveho koutu..V kuchyni jsem zkoušela do odpadu nasypat hydroxid sodny a nepomohlo to.Odpad protekl pod vaničkou sprchovaciho koutu...Ted nemužu umyt nadobí,odpad proteka pod vaničkou.Mužete mi prosím někdo poradit..

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Řekl bych, že už jsem na to odpovídal. Chyba není v sifonu. Ucpal se odpad za spojením odpadu z dřezu a sprcháče.

hodnocení

0x

Evidentně je ucpané odpadové potrubí. Na to louhem nebo krtkem nepořídíte. Je s podivem, že vám odtéká voda ze sprchy.

hodnocení

0x
Chce to pozvat chlapa, aby pořádně zabral. Pak víčko poleví.
Není mi jasný, co s tím má společného sprchový kout? Jak to může téci pod sprchovým koutem?

jaruna
hodnocení

Proč v pruběhu celeho dne protekala voda pod vaničkou sprchovaciho koutu..Když sem neumyvala nadobi ..odkud ta voda tekla

Není jasné, jesli bydlíte v přízemním domku nebo ve vícepodlažním domě. V tom případě by bylo přicpané hlavní potrubí za vámi a odpad z bytu nad vámi se tlačí do sprchové vany. Hrozí vám vytopení, pokud se odpad úplně ucpe nebonad vámi budou mít zvýšený odpad vody.

Odkud tekla voda to tady opravdu nikdo netuší. Já mám křišťálovou kouli v opravě.

hodnocení

0x

S tou vanickou a sprchou to vobec nechapem, skuste to nafotit alebo nakreslit. Skonci to tak ci tak zavolanim instalatera, ak to neviete ani spravne popisat, nebudete to vediet ani opravit.

hodnocení

0x

patrně se nevyhnete návštěvy instalatéra, máte ucpané potrubí až za napojením sprchového koutu, bylo by výhodnější to čistit z něj jestli vám voda vytéká z podvaničky poté co jste nasipala (nalila) chem. čistič do dřezu je docela možné že vám bouřlivá reakce propálila potrubí právě pod tou vaničkou která se patrně bude muset demontovat a zkontrolovat co se tam odehrálo a odpad mechanicky vyčistit. nechci vás podceňovat, ale tuto situaci patrně sama nezvládnete

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]