Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,mužete mi poradit v kuchyni je ucpany sifon pod dřezem nejde viko od sifonu sundat.Jak viko od sifonu pod dřezem sundat .Odpad je ucpany.Při umyvani nadobí odpad proteka do vaničky ,nebo pod vaničkou sprchoveho koutu..V kuchyni jsem zkoušela do odpadu nasypat hydroxid sodny a nepomohlo to.Odpad protekl pod vaničkou sprchovaciho koutu...Ted nemužu umyt nadobí,odpad proteka pod vaničkou.Mužete mi prosím někdo poradit..
Proč v pruběhu celeho dne protekala voda pod vaničkou sprchovaciho koutu..Když sem neumyvala nadobi ..odkud ta voda tekla
patrně se nevyhnete návštěvy instalatéra, máte ucpané potrubí až za napojením sprchového koutu, bylo by výhodnější to čistit z něj jestli vám voda vytéká z podvaničky poté co jste nasipala (nalila) chem. čistič do dřezu je docela možné že vám bouřlivá reakce propálila potrubí právě pod tou vaničkou která se patrně bude muset demontovat a zkontrolovat co se tam odehrálo a odpad mechanicky vyčistit. nechci vás podceňovat, ale tuto situaci patrně sama nezvládnete
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.