Nejste přihlášen/a.
Sporák Mora K560AW má vzadu u podlahy takový betonový kus asi 40cm x 5x6 . Ctel jsem to vyndat ale nešlo to . Je to tam zafixované. Má to tam zustat? Jako závaží.
Asi bych to tam nechal. Sporáky jsou dneska docela lehoučké, co by se asi stalo, kdybyste otevřel dveře trouby a to závaží tam nebylo? Dveře bývaj docela těžké, silná pružina, půlmetrová páka - asi by to bylo poněkud nestabilní, ne? Píší v návodu, že to máte demontovat a jak?
Ne v návodu o tom nic není. To mají i jiné značky alebo to vymyslela jenom česká hlavička , dát tam beton? Jinaj je lehký napr. oproti pračke. Dali k tomu plastové šrouby na vyrovnáni pračky .
Pitomý kabel je krátky o 20cm , zase prodlužovačku. Proč tam nedají všude 2m kabel a byl by klid. Jeden spotrebič má kabel 185cm , další 165 a jiný 135 cm a to nekdy od stejného výrobce.
Proč by se delala zásuvka vedle spotrebiče? V koupelne se zásuvky vubec nedelali , kvuli vlhkosti a teď tam chci el. ohrívač vzduchu a pračku .
Tam kde je plynový sporák nebyla zásuvka , až pozdeji se delali kombinované sporáky.
novak- ta šňůra ke sporáku se dá vyměnit za delší např. Flexo šňůra gumov/... Flexo šňůra gumov/... u všech sporáků co jsem viděl nebyla na svorkovnici "plomba", takže pokud máte známého elektrikáře a schováte tu originální šňůru na případnou reklamaci nevidím problém.
Dala by se vymenit . Prodávají 2 metry , 3 metry dlouhou. Tam lidem doprají ale na spotrebiči šetrí.
Jednoduchší bude prodlužovačka.
Jako elektrikář ty prodlužovací přívody nemám k silnějším spotřebičům rád, obvzlášť ty od vietnamců "z tržnice". Občas nevydrží ten spoj zásuvka/vidlice nebo do toho zateče i voda, pokud je ta prodlužka nevhodně na zemi za linkou nebo sporákem (převržený hrnec s vodou atd.).
Prodlužovačky nemám taky rád. Kupuji z Tesca , když je akce, mám dve ale ješte dve budu potrebovat.
V železárství ENTO mají taky dobrý šňury. Nevím jestli je to v Česku.
Míchal jsem ve velkém hrnci ,21cm prumer ,ovoce na sporáku a hrnec se kolíše zboka nabok . Nejsou ty držáky na plynovém sporáku vodorovne. Stredné jsou víš o nejaký milimetr jako bočné. Všechny 4 horáky jsou takové.
Jak muže slavná Mora neco takového udelat?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.