Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Termoizolační folie na okna

Od: tm odpovědí: 4 změna:

Termoizolační folie na okna - máte s ní někdo zkušenosti, případně, jak se daří instalovat a má to vůbec smysl třeba jako provizorní řešení? Děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mate59
hodnocení

1x

Jako provizorní řešení jsme dali do okna zevnitř tu stříbrnou fólii,co používají záchranáři na přikrytí člověka,v lékárně stojí pajsku.Je trochu průhledná,zvenku dovnitř není vidět a teplota se v pokoji snížila citelně.

tm
Potřeboval bych ale opačný efekt - udržení teploty v mistnosti)) možná se to jmenuje jinak...

hodnocení

0x

Abych pravdu řekla, tak jsem si to také dala na okno, ale nějaké ochlazení téměř nepozoruji. Normálně jsem to nalepila na rám takovou izolepou na opakované použití a když svítí slunko, tak to hřeje i přes to. Možná jsou některé folie kvalitnější. Já jsem kupovala u Dr. Max za 50 korun.

jirkazxc
hodnocení

0x
Musí se dát zvenku. Funguje to skvěle proti sluníčku kdyz svítí do okna, ale vypadá to blbě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]