Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Opakující se poplach alarmu

Od: martas38® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den , chci se zeptat jestli náhodou někdo neřešil stejný problém , mám na chalupě alarm a čidly a GSM , funguje spolehlivě nedávno jsme přidali další čidlo (JS-20 LARGO) do garáže a skoro každý den ve stejnou dobu ( mezi 11:58 až 12:00) se spustí poplach stačí alarm vypnou a zapnout telefonem a je už klid. Teplem to nebude to by se alarm spustil zase. Jediné co mne napadlo je slunce ale do garáže se nemá jak dostat a v tu dobu je nad střechou.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

řešili sme podobnou chybu u švagra na zahradě pomohlo resetovat jednotku a znova postupně přihlásit veškerý čidla

neni možný že by tam lítala moucha lezli pavouci či jinej hmyz?

hodnocení

Vymetl jsem všechny pavučiny a vysprejoval jem to proti hmyzu a nic. Ani myš by to nemělo detekovat ale mate mne ten čas pořád je to kolem poledne včera 11:56 a dnes 11:58

jd
hodnocení

0x

Tak bud se obrat na vyrobce s dotazem anebo nasad snimac napeti v siti, jestli treba soused nezapina v tu dobu kotel (na NT tarifu) a nezakolisa napeti v siti?

nebo ten alarm je detekovan v garazi? Malo informaci pro mně

hodnocení

Alarm má vlastní napájení jede na 12V má i velkou (230Ah ) baterii která je dobíjena přes fotovoltaiku za roky provozu ještě nedošlo k problému s napětím to alarm umí detekovat a hned posílá SMS

doplněno 27.07.22 20:20:

čidel je pět a dělá to jen v té garáži

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]