Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spárování přebarvené dlažby

Od: davidm* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

mám takový malý dotaz, je možné spárovat přebarvenou dlažbu? V koupelně jsme přebarvili starou dlažbu a nevím, zda je dobrý nápad odstranit starou spárovací hmotu a znovu vyspárovat... ale nerad bych poškodil nabarvenou dlažbu.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x
Dobrý den, stará spár. hmota je zřejmě neporusena (jinak byste nebarvil nejdříve dlažbu), tak použijte sparovaci fix v potřebné barvě. Při opatrnosti při aplikaci to bude i dobre (chvilku) vypadat. Zdravím!
vsetop.cz/...
doplněno 27.07.22 09:42: Ten obchod viz odkaz má nějaký problém s COI, tak si najdete jiný nebo kupte v kamenné prodejně.
doplněno 27.07.22 10:51: davidm - já bych postupoval jinak (vše ošklive ze spár odstranit, dobre vše očistit, odmastit, nátěr a až potom sparovani). Takto s tím mate více práce a musite byt opatrnější.
davidm*
hodnocení

Barvení jsem provedl dříve abych nátěr mohl provést rychle a zabarvit klidně i spáry, ale ty staré bych rád odstranil a vyspároval znovu.

hodnocení

2x
Odstranit starou sparovacku neni dobry napad. Mozna nejaky kousek pujde, ale jinak tak vyrezat diamantovym kotoucem. Riskujete, ze riznete i dlazbu. Jedine prebarvit sparu, nebo znova presparovat malou vrstvou sparovacky.
davidm*
hodnocení

A nepoškodím tím tu přebarvenou dlažbu?

Presparovanin ne, vyrezanim flexou zrejme ano.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]