Nejste přihlášen/a.
Zdravím,potřeboval bych poradit,jak docílit perfektního oblouku u rohové vany.Oblouk je tvořen z itongu.Napadlo mě jestli někdo na to nemáte nějaký trik.Předem děkuji za odpověď.
Nařezat ytong na pruhy cca.8-10 cm proužky,postavit do oblouku,perlinka a dorovnat lepidlem.Aspoň tak jsem to dělal já-viz foto
doplněno 06.04.10 19:10:Jo ještě jsem to brousil brouskem na ytong levnymaterial.cz/...
Buďto použit original zazdívací prvek k vaně např RAVAK a když je to jiná značka tak hasoft.cz/...
predpokladam, ze uz mas vyzdeno a jen potrebujes doladit - docilit presneho oblouku dle hrany vany.
1.Na vanu dej desku v miste stredu kruznice prisroubuj lat na lat v pravem uhlu dalsi lat a stahuj lepidlo (proste takove kruzitko).
2.Dale muzes pouzit dve kulatiny(ohnes podle oblouku vany) ktere ti poslouzi pri stahovani lepidla.
3. nic dalsiho me momentalne nenapada
Jednou jsem to řešil tak, že jsem vanu položil vzhůru nohama na velký papír a ten oblouk přesně obkreslil. Podle kresby se vyřízla šablona a do ní se zdilo. Se šablonou se potom hned i stahovala omítka či lepidlo, už nepamatuji, co to bylo. Ale kopírovalo to přesně. Ale už se to neobkládalo, byla na tom nějaká nepromokavá úprava. Je to dávno, takže ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.