Nejste přihlášen/a.
Prosím,máte někdo opravdu dobrou zkušenost s nějakým odpuzovačem myší v chatě? Každý podzim se v chatě myši objeví, hnusí se mi, dáváme pastičky, různé pískací a ultrazvukové odpuzovače, solární ,ale vždycky tam nějaké myši se dostanou - stropem, podezdívkou apod. Jsem z toho nešťastná, zkoušela jsem i nějaké spreje, lepidla a nic. Jen potřebuji, aby to nebylo do zásuvky, elektřinu na zimu vypínáme. jestli máte nějaký nápad, byla bych moc ráda. Děkuji.
Kočka.
kdyz tedy nejste schopni nechat elektrinu, anebo si budete jezdit menit baterky kazdy tyden?
Chatu jezdíme pravidelně kontrolovat a baterie vydrží běžně měsíc. Jinak vaše rada mi k ničemu není.
Proboha když nevíme jaké baterie, na jak velký objekt, a s jakým spotřebičem?
Esli tam jezdíte každý měsíc, tak každý měsíc můžete doplnit do dávkovače krmiva kočkám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.