Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký odpuzovač myší?

Od: lenulakr® odpovědí: 6 změna:

Prosím,máte někdo opravdu dobrou zkušenost s nějakým odpuzovačem myší v chatě? Každý podzim se v chatě myši objeví, hnusí se mi, dáváme pastičky, různé pískací a ultrazvukové odpuzovače, solární ,ale vždycky tam nějaké myši se dostanou - stropem, podezdívkou apod. Jsem z toho nešťastná, zkoušela jsem i nějaké spreje, lepidla a nic. Jen potřebuji, aby to nebylo do zásuvky, elektřinu na zimu vypínáme. jestli máte nějaký nápad, byla bych moc ráda. Děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jd
hodnocení

0x

Kočka.

kdyz tedy nejste schopni nechat elektrinu, anebo si budete jezdit menit baterky kazdy tyden?

hodnocení

Chatu jezdíme pravidelně kontrolovat a baterie vydrží běžně měsíc. Jinak vaše rada mi k ničemu není.

jd

Proboha když nevíme jaké baterie, na jak velký objekt, a s jakým spotřebičem?

Esli tam jezdíte každý měsíc, tak každý měsíc můžete doplnit do dávkovače krmiva kočkám.

hodnocení

Je to letní chata v chatové oblasti,montovaná, asi 50 m2, přes zimu zabezpečená , ale ne proti myším, aspoň ne dostatečně.

dam®
hodnocení

0x
Tohle řeším pořád v nejmenovaném řetězci, fungují kočky,ale tam nesmí být a různé typy lapačů? Někdy mám pocit, že ty potvůrky se ti smějí.
hodnocení

Taky mám ten pocit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]