Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cestovní taška s kolečky

Od: vitecek® odpovědí: 8 změna:

Zdravim, nikdy jsem neměl tašku s kolečky, jen kufr.. a ten jsem používal kdysi a málo, tak můj dotaz je, vydržej ty cestovní tašky s kolečkama pravidelné používání - lépe řečeno, ty kolečka? co vim, tak i u toho kafru to byly kolečka mini .. tak mám obavu, abych za pár měsíců nekupoval novou.. neivm, jak dou měnit kolečka

chápu, že jde kus od kusu, tak se ptám asi obecněji, co máte za praxi. merci beaucoup.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Tohle bude záležet na použití, bez problému bude hladký povrch v letištní hale, ale smrtící bude nějaký rozbitý chodník, nebo jiný hrubý povrch.
Samozřejmě, čím větší kolečka, tím lepší. Asi bych dal prvně vyhledat na netu náhradní kolečka, abych viděl, které tašky se dobře prodávají a stojí lidem za opravu.

hodnocení

1x

Několik roků užíváme k plné spokojenosti asi nejlehčí Travelite cestovní tašku s většími kolečky.

Novější provedení: delmas.cz/... nebo jiná velikost sport-mb.cz/...

hodnocení

0x

Zastavte se u Vietnamců. U každého je jiné zboží za velmi příznivou cenu. Jsou tašky na kolečkách a také lehoučké konstrukce a na tom uvázaná taška, jsou i bytelné na velký nákup. Záleží s čím se chcete táhat a jak velký nákup odvážíte z obchodu. Když jsem vezla meloun a 3 mléka a 2 mouky a ještě nějaké "drobnosti", kolečka občas sténala, ale vydržela.

doplněno 27.07.22 06:55:

Aháááá. ;)

nov

On zřejmě myslí takovou ;)

Cestovní taška s kolečky
hodnocení

správně, přesně takovej typ.

Takovou, v černé barvě, jsem měla z Lidlu. Sloužila mnoho let. Zkuste kouknout zda ji tam ještě nemají.

makk
hodnocení

0x

Přikláním se k tomu, že hodně záleží na povrchu, po kterém hodláte jezdit. Ty kufry jsou dělané na použití zejména v halách letišť, nádraží a podobně, takže malá kolečka stačí. Na české chdoníky abyste měl pomalu rudl.

Namátkově třeba tato taška: 4home.cz/... vypadá sice hrozně, ale kolečka jsou větší a něco snesou. A když doslouží, není problém koupit náhradní.

hodnocení

je to tak. já to měl -mám na návštěvy za lidma, páč mám slabý záda a jsem rád, že vůbec někam dojdu a když už, rád bych tam pobyl.. no, asi je inteligentnější to naházet do takovýhleho typu tašky s velkejma kolečkama, kterou i používám, jen mi to přišlo trochu malé.. ale když se koupí nějaká větší, tak to bude ve finále asi i rozumější, než kupovat ty cestovní.

díky za zpětnou vazbu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]