Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny,
rodiče na mě napsali byt s tím, že ve smlouvě jsou v bytě jako břemeno tzv. "na dožití". V bytě rodičů nebydlím (mám tam jen trvalé bydliště), ale chtěli vyřešit dědictví ještě za života. Byt je již od ledna přepsaný na katastru a taktéž je změna nahlášena na bytovém družstvu. Elektřinu máme od EON a je napsaná na mého otce. Elektřinu si normálně platí rodiče sami. Chtěl bych se tedy zeptat zdali je nutné elektřinu přepisovat na mě (ať už z nějaké právního hlediska - např. případné pokuty za nenahlášení nových údajů, nebo jiné důvody), jelikož rodiče jsou již mnohaletí zákaznící a já bych určitě jako nový zákazník nedostal v dnešní době moc výhodnou nabídku.
Rodice tu nemovitost uzivaji, tak muzou mit vdrchny poplatky na sebe. Plyn, elektrina, voda a odpadky.
Vy muzete mit pojistku nemovitosti a za dalsi skody., vztahuje se na vsechny uzivatele.
Mozna bude problem pri umrti, ale zrovna toto se mi podarilo v poho vyresit.
Muzete dostat i lepsi nabidku, nez mnohalety zakaznik, ale tak az pristi rok.
Mam Licit a treba EON je od nich asi o 80 haleru levnejsi, nez naprimo od EON.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.