Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neznámý prášek na podlaze v sauně

Od: pl odpovědí: 3 změna:

Zdravím.

Prosí o radu, zdali někdo netuší, co by to mohlo na podlaze být? Tvoří se tam zvláštní bílý prášek a je ho relativně hodně. Jedná se o saunu s obkladem po všech površích z palubek. Prášek jsem si po otevření sezony všiml na podlaze a bylo ho hodně. Chvíli jsem se obával škodě po dřevokaznén hmyzu, to množství však neodpovídalo. Vysal jsem to, avšak za týden tam toho bylo opět hodně. Neuším odkud se to bere. Zdali to nemůže být nějaká zpráchnivělá izolace za palubkami? Konstrukce zdí za palubky mi není známá, avšak aby se toho přes palubky tolik vysráželo za týden, mi hlava nebere.

Neznámý prášek na podlaze v sauně
Neznámý prášek na podlaze v sauně #2

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

tomas11*
hodnocení

4x

Za mne, mravenečcí - až se někudy vyrojí tak pak bude zase rok klid , obvykle to začíná v červnu (podle počasí), a potom zase za rok , na chajdě jsme si snimi takto užívali po léta než jsme udělali nové podlahy , kde byli léta usídlení v povalových trámech.

jd
hodnocení

0x

Neni to jako prasek z ytongu?

hodnocení

0x

Něco by mohla napovědět fotka stropu nad místem největší hromádky. A také by se hodilo vědět, zda jde o prášek minerálního nebo biologického složení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]