Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Můžete mi prosím poradit nebo dát tip na nějaký dobrý čistící prostředek (nepěnivý) na strojní čištění koberců?
Protože máme koberce v celém domě, potřebuji nějaké větší výhodné balení.
Na netu jsem našla Milit 5litů za 249,-. Je tato značka dobrá?
Děkuji všem za rady. ILA
Firma KÄRCHER dodává stroje na mokré čištění společně s práškovým prostředkem.Tento materiál má mimořádně vysokou čistící schopnost a používá se ve velmi malých koncentracích.Proto po vyprání a odsátí zbudou v koberci jen stopy tohoto prostředku.Doporučuji použití tohoto prostředku jen s čisticím strojem a správnou technologií.PAPENE se o tom zítra přesvědčí.
JABRAKA
zkuste zde: poradte.cz/...
Milit používám doma na běžný úklid a jsem spokojená,ale na koberce jsem to ještě nezkoušela.
Firmu na čištění koberců jsme doma už měli. Za vyčištění dvou koberců (z pěti) si vzali 2 tisíce. Právě proto jsem se rozhodla pro koupi šamponovacího vysavače a koberce si raději čistím sama. Už tři roky mi velmi dobře slouží značka LIV Aquafilter 2000. Jen potřebuji poradit s nějakým tím čističem. ILA
Nevím odkud jste, ale já si vžy stroj nechám dovést i odvést a moc to nestojí.
Viz zde: odnas.kvalitne.cz/...
A zde: percheron.tym.cz/...
Opět opakuji, že stroj na čištění koberců mám!
Nevím, jestli jsem otázku položila tak nepochopitelně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.