Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Na půdě chalupy se nám zřejmě usídlila kuna. Nacházíme skořápky od slepičích vajec, k ránu něco běhá po stropě půdy. Vedle domu je pergola porostlá břečťanem a do rána se ze střechy pergoly vysypalo spousta nepožádku a smradlavé vejce. Nic přijemného. Jak na ni vyzrát, aby se odstěhovala. Děkuji.
Kuna je svině.Plašiče jsou vyhozené peníze,trus predátora taky nepomúže.Nastražil jsem vajíčko,do kterého jsem injekčně vstříknul 15 ml fridexu.Zmizli 3 vejce,4 zůstalo a kuna zmizela.Do lapací klece taky se nechytila, je chytrá.Protáhne se tak malou dírou,že to ani nezbadáte.
Taky mi neco ohehdy 2 dny dupalo po pude, a pasticky natazeny... kuna? Kde by se tam vzala, v kurniku slepice nechybi
Tak asi duch.
Ale na netopejry (jinde) jsem pouzil solarni plasicku z Lidlu a pri vhodnem umisteni, bobky znatelne zmizely... Ale jak vrhnou mlady, uz je z krovu nedostanete.
Jo a ty plasicky obecne, je nezbytne aby menily kmitocet pres random funkci, jinak si zvirata zvyknou a take aby mely dost intenzitu, nahodnost, umisteni a aby zviratko nemelo motivaci tam setrvat (hnizdo apod.), pak to na 80% zafunguje.
Tech parametru co je vhodne sledovat je spousta.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.