Nejsem moc kutil, ale dělám si takové (moje první) Arduino udělátko, kde mj. potřebuju k sobě symetricky přibližovat a oddalovat dva komponenty. Dává mi smysl to hodit na šrouby, nic složitého. Nechce se mi tam převracet směr pohonu převody, tak potřebuju různé směry závitu. Takže potřebuju jinak identické šrouby o délce 30cm s odpovídajícími dlouhými maticemi (dejme tomu 3-5 cm, ale taky jich můžu vzít víc), ale s různým směrem závitu (asi to neseženu jako jeden 60cm kousek co uprostřed mění směr, že?) Asi používám špatná klíčová slova, protože Google mlčí. Pod čím to mám hledat? Nějaký tip, kde sehnat?
Zkus hledat pohybové šrouby (jsou buď kuličkové šrouby nebo trapézové šrouby). Ty musíš koupit s levým stoupáním a s pravým stoupáním a uprostřed je spojit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.