Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nechci si dělat zle

Od: nicih odpovědí: 10 změna:
Dobrý den. Mám psa který nemá v lásce sousedku, nic si neudělali ,ale když ji vidí prostě na ni štěká. Čekala jsem na přivolaný výtah když si zrovna otevírala vchodové dveře právě sousedka. Abych se vyvarovala štěkání výtahem jsem odjela bez sousedky. A v tu chvíli nastal problém. Sousedka mi vynadala ze jsem na ni nepockala, já se omluvila ze jsem jela jen kvůli tomu abych se vyvarovala zbytečnému štěkání a následnému nadávání na štěkání. Jak se mám v takové situaci zachovat. Nejsem nezdvorila nemít v danou chvíli sebou psa normálně na sousedku počkám.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

trebaja
hodnocení

2x

Měla jste osobně poštěkat na sousedku, nenechat si to, vypeskovat ji. :-D

nicih
hodnocení

Také řešení nemám zájem dělat si problémy, zatím to vypadá že budu za tu co je nevychovana a nemá úctu ke starším ‍♀

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, už nic neřešte - vše jste již vysvětlila i s omluvou, tak je tato "prkotina" ukončena. Řešte jen to, co má nějaký význam nebo důležitost. Zdravím!

doplněno 19.07.22 21:29:

nicih - jste asi citlivější povaha, ale nic tak hrozného se nestalo. Časem to vytěsníte a zklidníte se.

nicih
hodnocení

Určitě máte pravdu, jen já takové situaci neumím hodit za hlavu a jít zas dál...štve mě to! Věřím že to časem bude zase dobré všem vám děkuji a mějte hezký večer a klidné a vstřícné sousedské vztahy :)

hodnocení

1x
Mávněte rukou a snažte se s tím nestresovat . Také mám jednu sousedku , která je slušně řečeno na prd . Pamatujte jedno pořekadlo : "čím víc rozmázneš lejno , tím víc smrdí "
Mario

idanova*
hodnocení

1x

Zdravím. Pro tentokrát máte vyřešeno. Ale nemusí to být tak, že váš pes nemá rád sousedku, ale tak, že ona nemá ráda vašeho psa. A protože psi nerozumějí slovům, o to víc se soustředí na výraz očí, mimiku v obličeji a tón mluvy. A dokážou mistrně odhalit nesoulad = faleš. A před falešnými lidmi varují své páníčky (štěkáním). Takže si na příště připravte odpověď v tom smyslu, jako: Všimla jsem si, že nemáte ráda mého psa, tak jsem nechtěla, abyste s ním musela být v malém prostoru výtahu pohromadě. Považuju to za slušnost vůči vám. A hotovo. Ida

jd

Tak to je dobry navod na to, jak tu osobu zcela zbytecne urazit :)

To uz mi prijde lepsi priste na ni pockat a az bude pes stejat, vysvetlit, proc jste minule ujela: chtela jsem tomu predejit, aby na Vas pani sousedku muj nevychovany pejsek nepostekaval

jd
hodnocení

0x

To je jak USA, at udela co udela, vzdycky to bude spatne a dostane vynadano :))

nicih
hodnocení

Super ‍♀ věřím že být to naopak je to všechno v pořádku. Hlavně už se mi několikrát stalo že mi s výtahem ujeli před nosem, ale nikdy by mě nenapadlo nadávat

hanakr
hodnocení

0x

Mě se to zdá neslušné, já bych na sousedku počkala, omluvila se za nevychovaného psa a případně jí nabídla, ať jede první sama. A nebo na chvíli psovi přidržet tlamku zavřenou, aby neštěkal.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]