Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, koupila jsem si v supermarketu tři polívky a dostala k tomu zadarmo sadu dřevěného náčiní - tři takové "vařečky". Samozřejmě jsem se před použitím umyla, ale ty vařečky při vaření tak příšerně smrdí, že se ta "pachuť" dostane i do jídla. Včera jsem takhle dělala těstoviny a skoro se to nedalo jíst. Vařečky jsou ze dřeva, ale ten smrad je spíš "plastový". Tak nevím: Vyhodit nebo zkusit v něčem namočit, umýt...? Čekám na Vaše rady.
No, možná takový dáreček za velké vzrůšo nestojí, ale zkusil bych lógr od kafe (tedy pokud vaříte turka). Ten prý jímá zápachy, ale jsetli je to v tom dřevu hluboko, tak to asi moc nepomůže.
Já bych je chytla a vyhodila, než Vám nadělají více škody než užitku. Kdoví, kde byly uskladněny a co do sebe /i jedovatého/ natáhly. PT /stařenka/
No právě! Navíc je to nějaké podezřelé - nakupovala jsem v Hypernově, koupila polévky Vitana a dostala vařečky Ikea Kdoví, proč se jich ta Ikea chtěla zbavit...
No pokud se Vám vařečky líbily, tak si kupte v Ikea nové, určitě nebudou drahé, ale tyhle nasáklé bych vyhodila. PT /stařenka/
Vyhodit je to škoda, dala bych je třeba na míchání barvy nebo podobně. Já zakoupila plastovou obracečku Teskoma, nebyla nejlevnější a má jí manžel v garáži.Smrděla ropou hlavně když se trošku zahřála.
Nevyhazovat. Dát dětem na hraní - namalují na vařečku obličej, můžou se přilepit vlasy, šatičky a dát někde na ozdobu . Nebo nalepit škebličky, kamínky a píchnout třebe do květináče jako ozdobu. Mě takhle vnučka zlikvidovala všechny vařečky. Tak nemám čím míchat. Zato mám na co koukat
já když kupuju kus masa, trochu mrkve, petrželky, celeru, nějakou nať, nudle a jdu vařit polévku, nikdy mi nepřidají vařečky...
asi přejdu na sáčkové...
Jasně, byly to sáčkové
... Bohužel tohle je jediné, co ten můj chlap zvládne uvařit sám, když je "sám doma".
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.