Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Muze Rus koupit nemovitost?

Od: ka odpovědí: 10 změna:

Zdravim,

chci se zeptat, jestli muze Rus, at uz zijici u nas nebo s trvalym pobytem v Rusku, v soucasne chvili koupit nemovitost v CR? Nebo mu v tom brani nejaka sankce kvuli valce? Dekuji :)

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Pokud neni na sankcnim seznamu [aktualne 98 subjektu a 1158 osob], tak mu v tom nic nebrani.

ka
hodnocení

Myslel jsem si to, dekuji za potvrzeni :)

hodnocení

2x

Koupit může, jenom mu ji možná časem arizují ..

Když podepíše glejt "Fuj Putin" tak dostane slevu;)

hodnocení

0x

Nemuze protoze musi prokazat znalost cestiti a jak neumi cesky tak mu nenechji podepsat ceskou smlouvu o nabyti nemovytosti...

Placate blbosti.

...a neumí česky!

Tak já mám pravopis taky bídný a nejsem Komensky ale Vy pane Ládo u nás nemovitost taky nekoupíte...

ka
hodnocení

Asi se snazite byt vtipny, ale zatim jste jen trapny a ubohy... Pokud nemuzete do diskuse prispet necim smysluplnym, tak se do ni nezapojujte vubec!

jendad
hodnocení

0x

Většina rusu nakupuje přes nedohledatelné firmy . Jak to prasklo s Panama papers na Babiše či Zelenského . Prostě si pořídíte firmu v daňovém ráji a ta nakupuje nemovitosti kdekoliv na světě. Nikdo pak nezná vlastníka . Prostě bohatí si to dovedou zařídit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]