Nejste přihlášen/a.
Jaké výzvy? Úřady to zasílají na udanou korespondenční adresu, ne nutně na TP.
Řeš to s pronajímatelem, dej si tam TP sám. zjisti si kde má TP, dotazem na pronajímatele, Aresem, isirem, výpusem exekucí za 30-60Kč.
Zjevně místo abys komunikoval, předal korespondenci, tak špekuluješ...
Exekutor tam může jen, pokud má důvod se domnívat, že tam dlužník reálně bydlí. TP sám o sobě není relevantní důvod. Pokud máte označen zvonek u dveří a dveře a schránku jmenovkou jak má bejt, tak bych byl v klidu. Jakpak by asi exekutor rozpoznal byt? V evidenci TP NENÍ ČÍSLO BYTU, TP je evidován na číslo popisné a ne na byt!
Pokud ma pronajimatel shodne jmeno jako udajny dluznik (pominu, jak muze najemce znat obsah zasilek - porusil listovni tajemstvi misto aby odevzdal zasilku), z duvodu predbezne opatrnosti bych vylepil na vnitrni stranu bytovych dveri prvni stranu najemni smlouvy a to si vyfotil.
Pokud exekutor vydiral,tak to bylo pokud ja vim vzdy tak, ze slo o decko a v byte bydleli rodice, podle me dobre jim tak, at si to za toho haj... vyzerou rodice...
Ze by exekutor vydiral treti osoby, tak s tim jsem se nesetkal.
Dobrý den, ano, může se to stát, pokud neprokážete své vlastnictví vybavení bytu (věcí). Zdravím!
jd - někdo zná realitu a někdo uvádí teoretická moudra (viz, že exekutor se zalekne jmenovky na schránce ).
@ben - osoba znala
Muzes mi prozradit, jak by exekutor identifikoval byt dluznika?
Muzes mi prozradit, jake ty mas zkusenosti s TP a mobiliarnimi exekucemi?
Muzes nam prozradit, kolik alespon priblizne vlastnis investicnich bytu k pronajmu?
Muzes nam prozradit pripad z poslednich 5 let, kdy exekutor mobiliarne vybral byt, kde dluznik a ani jeho (ex) partner nebydlel, bydlel tam uz zcela jiny najemce?
Tusis, kteri exekutori a v jakých pripadech provadeji mobiliarni exekuce?
Diky!
jd - tady je úžasné to, že nejsem povinnen komunikovat s každým zvědavým kolemjdoucím, zvláště, když mě ta osoba nebaví .
Pokud jste nuceni bydlet v bytě nějakým způsobem spojeným s dlužníkem, kterému hrozí exekuce, tak kupovat jen nejnutnější zařízení a od všeho schovávat faktury/účtenky.
Jen pokud maji nejake rodinne vazby na dluznika. Tedy rodina.
Anebo vite o tom, co jsem se uz zeptal uzivatele @ben? Ani on nevi... Ani ja...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.