Nejste přihlášen/a.
Má prosím někdo dlouhodobě osvědčenou myčku na nádobí, 60 cm?
Zrovna jsme myčku nedávno řešil.Moje zkušenosti.
V roce 1990 AEG za 12 tis ještě made in Germany.Děti malý denně v provozu.Bytelná všechno kvalitní pevný.25 let v provozu bez závady a sevisu.Pak lehla do opravy už jsem nešel.Myčku jsem pohladil a poděkoval za věrnou službu.
Takže 2015 znova AEG cena 15 tis. už šunt.Všechno měkký,chatrný,levný plasty divný mačkátka věděl jsme že to už bude jiná liga.Ani nevím kdo to vyráběl.Po třech letech čerpadlo za 2000,- za chvíli elektronika KO cenu už jsem ani nepoptával.Závěr za 3.5 roku provozu 17 tis vyhozených oknem.
Další volba Bosch 14 tis neuvěřitelný šunt.Dílenský zpracování nekomentuju.Ještě v záruce napouštěcí ventil.Těsně po záruce čidlo na sůl (kontrolka) za 1500,- Uběhlo půl roku řídíci jednotka.předběžná oprava 2 až 3 tisíce už jsem neinvestoval,Za 2,5 roku vyhozených 16 tis oknem.A totálně nasran***ej
Co ted.Chtěl jsem Miele když jsem si přečetl pár špatných recenzí,jel jsem se podívat na dílenský zpracování a viděl tu cenu tak jsem to hned zavrhnul že to určitě nebu to "staré" Miele.
Pak jsem našel jedno diskuzní forum kde bylo hodně opravářů.Většina říkala a radila při dnešní kaktastrofický kvalitě kdy s v tom denně štourají a vidí co za kvalitu je uvnitř vubec nic neřešit a koupit to nejlevnější na trhu a když to jde s 5 letou plnou zárukou od výrobce.
Tak jsem koupil/zkusil BEKO za 7 tis s 5 letou PLNOU zárukou od výrobce.Tedy 5 let bez stresu že se něco vysere a pak těch 7 tis případně nebude bolet.
Závěr ale to každý ví nemá cenu to opakovat.Co bylo starý bylo dobrý a kvalitní a dlouho vydrželo.Co je nový stojí za prd.Je potřeba trochu štěstí a občas se pomodlit...
Přeju hodně štěstí v rozhodování
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.