Dobrý den. Chtěl bych požádat o radu. Mám v plánu po vyklizení dvorku odvézt nějaké to staré železo do sběrny. Nicméně železo je zkorodované a já nevím, zda mi ho takto vykoupí. Mám tedy radši předem toto železo nějak obrousit? Děkuji za odpovědi, případně uvítám vaši zkušenost.
Byl jste někdy v areálu kovošrotu? Odpovím si sám, nebyl. Železo je vhodné očistit od zbytků betonu, je-li na něm nějaký, protože jinak vám ho nevykoupí. Rez, zbytky barvy, drobné plastové díly apod. nevadí.
Zelezo nahaž do voziku tak jak je a vodvez do sberny sebou si vem občanku a cislo svýho účtu neb dnes uz se penize na ruku nedavaj nybrz ti je pošlou na účet
Zdravím , nebruste nic , jinak se to moc nevyplatí . U nás dávají za zkorodovaný šrot 4,50 Kč/kg . Musím ale přiznat , že pokud nemáte výkup u domu , tak více projedete , než vyděláte . Ale na čtyři půllitry dobré
Ja mám na to odvozovú službu. Nič nebrúsim, železo vyložím pred dom a vytočím jedno číslo. Stačí prezvoniť a do 12 h, občas aj pod rúškou noci sa dostaví staršia dodávka. Len poznamenám, že jej šoféra trochu poznám, slušný chlap, ktorému život nedoprial. Inak by som sa v minulých mesiacoch možno bál nie len o to železo, čo mám za bránou, ale aj o tú bránu...
U nás sběrači kobů vědí líp nšž majitel nemovitosti, co je kde k mání, pomůže pouze ostrý hlídací pes .Sousedům zmizely okapy po 2 dnesch uskladnění - dřív než se dostaly na střechu...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.