Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Chtěl bych požádat o radu. Mám v plánu po vyklizení dvorku odvézt nějaké to staré železo do sběrny. Nicméně železo je zkorodované a já nevím, zda mi ho takto vykoupí. Mám tedy radši předem toto železo nějak obrousit? Děkuji za odpovědi, případně uvítám vaši zkušenost.
Chtěl bych požádat o radu. Mám v plánu po vyklizení dvorku odvézt nějaké to staré železo do sběrny. Nicméně železo je zkorodované a já nevím, zda mi ho takto vykoupí. Mám tedy radši předem toto železo nějak obrousit? Děkuji za odpovědi, případně uvítám vaši zkušenost.
10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
clas®
3x
miso®
3x
Ja mám na to odvozovú službu. Nič nebrúsim, železo vyložím pred dom a vytočím jedno číslo. Stačí prezvoniť a do 12 h, občas aj pod rúškou noci sa dostaví staršia dodávka. Len poznamenám, že jej šoféra trochu poznám, slušný chlap, ktorému život nedoprial. Inak by som sa v minulých mesiacoch možno bál nie len o to železo, čo mám za bránou, ale aj o tú bránu...
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]