Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Železo do sběrny

Od: ano odpovědí: 10 změna:
Dobrý den.
Chtěl bych požádat o radu. Mám v plánu po vyklizení dvorku odvézt nějaké to staré železo do sběrny. Nicméně železo je zkorodované a já nevím, zda mi ho takto vykoupí. Mám tedy radši předem toto železo nějak obrousit? Děkuji za odpovědi, případně uvítám vaši zkušenost.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

Byl jste někdy v areálu kovošrotu? Odpovím si sám, nebyl. Železo je vhodné očistit od zbytků betonu, je-li na něm nějaký, protože jinak vám ho nevykoupí. Rez, zbytky barvy, drobné plastové díly apod. nevadí.

hodnocení

6x
Zelezo nahaž do voziku tak jak je a vodvez do sberny sebou si vem občanku a cislo svýho účtu neb dnes uz se penize na ruku nedavaj nybrz ti je pošlou na účet

a doplním správnou odpověď - mají na to 30 denní lhůtu. I když, vždy to mám druhý nejpozdějí třetí den (v so výkup pak v po peníze!)

jd
hodnocení

3x

To je for, ze?

hodnocení

3x
Nebrousit rez ani barvu…..Uz jste to propasnul. Cena za zelezo sla dolu jen 3,-az 3,5,- za kilo.

hodnocení

3x
Zdravím , nebruste nic , jinak se to moc nevyplatí . U nás dávají za zkorodovaný šrot 4,50 Kč/kg . Musím ale přiznat , že pokud nemáte výkup u domu , tak více projedete , než vyděláte . Ale na čtyři půllitry dobré:-D

hodnocení

3x
Škoda, že jste se nerozhoupal dříve, výkupní ceny oproti minulým měsícům dost klesly.

hodnocení

3x
Ja mám na to odvozovú službu. Nič nebrúsim, železo vyložím pred dom a vytočím jedno číslo. Stačí prezvoniť a do 12 h, občas aj pod rúškou noci sa dostaví staršia dodávka. Len poznamenám, že jej šoféra trochu poznám, slušný chlap, ktorému život nedoprial. Inak by som sa v minulých mesiacoch možno bál nie len o to železo, čo mám za bránou, ale aj o tú bránu...

U nás sběrači kobů vědí líp nšž majitel nemovitosti, co je kde k mání, pomůže pouze ostrý hlídací pes .Sousedům zmizely okapy po 2 dnesch uskladnění - dřív než se dostaly na střechu...

A to nejsem rasista

hodnocení

3x

Nikdy a nikdo železo nebrousí před likvidací. Nic s tím nedělejte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]