Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám již hrozně dlouho velkou panenku, která má silonové vlásky. Jsou ale již slepené, plné prachu a příliš nevoní. Chtěla jsem se zeptat, zda by mi někdo prosím neporadil co s nimi, jak je umýt, rozplést,... děkuji za odpovědi
kecalka
No já to dělám tak, že vlasy umeju v mýdlové vodě a na chvilku namočím do aviváže. Pak opatrně rozčešu. Sbírám panenky porcelánové a většinu mám bazarových. Také byly špinavé a povedlo se.
Díky za odpověď, také jsem slyšela o aviváži. Jenom nevím tyhle vlasy jsou tak slepené a jak jsou ze silonu tak už je spíš vytrhnu než rozčešu. Myslíte že ta aviváž pomůže vlasy rozčesat? Je jich opravdu hodně
Já začínám rozčesávat od zdola a pomaličku až k hlavě. Jde to, ale opatrně, trochu určitě vytrháte. Dělám to takovým kovovým kartáčem na vlasy. Mé panenky mají také vlasy dlouhé a i kudrnaté, tak je s tím práce. Ale jde to. Hodně štěstí
Tak jak se povedlo učesat vlásky? Dejte mi vědět, zajímá mě to. Díky
doplněno 06.04.10 20:04:Dnes jsem také česala hnedle čtyři. Pokud budete mít zájem pošlu foto.
Krásný den, ráda bych poslala foto, ale nevím jak. Jestli chcete napište mi na mamacita@seznam.cz
doplněno 07.04.10 08:59:tak se povedlo, to bylo před
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.