Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na silonové vlasy u panenky

Od: kecalka* odpovědí: 10 změna:

Dobrý den, mám již hrozně dlouho velkou panenku, která má silonové vlásky. Jsou ale již slepené, plné prachu a příliš nevoní. Chtěla jsem se zeptat, zda by mi někdo prosím neporadil co s nimi, jak je umýt, rozplést,... děkuji za odpovědi

kecalka

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mamacita2*
hodnocení

1x

No já to dělám tak, že vlasy umeju v mýdlové vodě a na chvilku namočím do aviváže. Pak opatrně rozčešu. Sbírám panenky porcelánové a většinu mám bazarových. Také byly špinavé a povedlo se.

kecalka*
hodnocení

Díky za odpověď, také jsem slyšela o aviváži. Jenom nevím tyhle vlasy jsou tak slepené a jak jsou ze silonu tak už je spíš vytrhnu než rozčešu. Myslíte že ta aviváž pomůže vlasy rozčesat? Je jich opravdu hodně :(

mamacita2*

Já začínám rozčesávat od zdola a pomaličku až k hlavě. Jde to, ale opatrně, trochu určitě vytrháte. Dělám to takovým kovovým kartáčem na vlasy. Mé panenky mají také vlasy dlouhé a i kudrnaté, tak je s tím práce. Ale jde to. Hodně štěstí

mamacita2*

Tak jak se povedlo učesat vlásky? Dejte mi vědět, zajímá mě to. Díky

doplněno 06.04.10 20:04:

Dnes jsem také česala hnedle čtyři. Pokud budete mít zájem pošlu foto.

kecalka*
hodnocení

Ještě jsem na to neměla čas, můžete mi poslat fotky? :) to by bylo fajn, díky

mamacita2*

Krásný den, ráda bych poslala foto, ale nevím jak. Jestli chcete napište mi na mamacita@seznam.cz

doplněno 07.04.10 08:59:

tak se povedlo, to bylo před

Jak na silonové vlasy u panenky
mamacita2*

a toto bylo poté

Jak na silonové vlasy u panenky #2
mamacita2*

a ještě jednou

Jak na silonové vlasy u panenky #3
kecalka*
hodnocení

Teda, tak to koukám, to je ale paráda, jak se vám to tak krásně podařilo? musím to taky vyzkoušet :)

mamacita2*

Krásný večer, už se povedlo učesat vlásky?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]