Nejste přihlášen/a.
V 1. řadě otlouct to, co moc nedrží a pak nahodit vápnou jádrovou omítkou. Pak přeštukovat. Rozhodně neopravovat směsí cement - písek (To není malta, ale beton. Na omítku zcela nevhodné). Bylo by to sice tvrdé, ale moc by to nedrželo.
Samozřejmě předem opravit závadu střechy. Podle toho obrázku tam dlouhodobě zatéká.
Jádrová omítka bude i po vyhlazení hrubá a těžko se Vám povede, aby vypadala stejně, jako původní omítka. Pokud Vám nevadí vzhled, je štukování samozřejmě zbytečné.
U menší frakce mi zase případně ten prášek moc jemny, tak Chtěl bych použít hrubou jadrovou omítku 4mm
Jen jsem okopíroval Vaše slova a je vyřešeno. Vy si přeci rozhodujete...
A neporadíte čím potom tu jádrou omítku vyhladit abych nějak sjednotil do ztracena tu původní omítku ze starou?
Filcový hladítkem? Hladítkem s molitanem? Hladítkem s mořskou houbou?...
A zapravovat to hnedka za čerstva nebo až to mírně stuhne? A nebo až to bude úplně proschlý?
Já jen že to potřebuji koupit,tak abych nekupoval všechno
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.