Nejste přihlášen/a.
Ahoj, máme přichystané jehněčí, ale už dva dny procházíme bezvýsledně obchody a nikde nemají čerstvý rozmarýn Že by jako v dřívějších časech zboží nebylo k sehnání zrovna když je nejvíc potřeba? Víte někdo, kde v Praze spolehlivě sehnat rozmarýn?
Hodně byl vidět v marketech, ovšem zrovna v tuto dobu asi bude vyprodán, neboť k tomu přispívají právě velikonoce a vaření jehněčího,skopového. Dala bych sušený chuť bude stejná.
doplněno 04.04.10 18:39:V Kauflandu mají mražené malé krabičky koření , právě byste ho tam koupili. Ale já bych se kvůli němu nehonila, měli jste na to myslet dřív , dala bych ten sušenej.
Mysleli bychom dřív, kdyby nás to nenapadlo právě včera Vyndala jsem maso z mrazáku, protože jsem myslela, že doby, kdy ve dnech zvýšené poptávky se obchodníci nezásobí, jsou pryč (a popravdě řečeno při vyndavání masa jsem o tom ani nepřemýšlela) . Navíc většinou kupuju řezaný, takže by mi stejně nevydržel.
Zkusím tedy v nejhorším ten sušený
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.