Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sehnat rozmarýn?

Od: moxa* odpovědí: 5 změna:

Ahoj, máme přichystané jehněčí, ale už dva dny procházíme bezvýsledně obchody a nikde nemají čerstvý rozmarýn *plac* Že by jako v dřívějších časech zboží nebylo k sehnání zrovna když je nejvíc potřeba? Víte někdo, kde v Praze spolehlivě sehnat rozmarýn?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kytka*
hodnocení

3x

Hodně byl vidět v marketech, ovšem zrovna v tuto dobu asi bude vyprodán, neboť k tomu přispívají právě velikonoce a vaření jehněčího,skopového. Dala bych sušený chuť bude stejná.

doplněno 04.04.10 18:39:

V Kauflandu mají mražené malé krabičky koření , právě byste ho tam koupili. Ale já bych se kvůli němu nehonila, měli jste na to myslet dřív , dala bych ten sušenej.

moxa*
hodnocení

Mysleli bychom dřív, kdyby nás to nenapadlo právě včera *bum* Vyndala jsem maso z mrazáku, protože jsem myslela, že doby, kdy ve dnech zvýšené poptávky se obchodníci nezásobí, jsou pryč (a popravdě řečeno při vyndavání masa jsem o tom ani nepřemýšlela) . Navíc většinou kupuju řezaný, takže by mi stejně nevydržel. *nevi* Zkusím tedy v nejhorším ten sušený :(

kytka*

a jak píše atrama dejte pár kuliček jalovce dá tomu dobrou chuť.

hodnocení

2x

Já peču jehněčí se sušeným rozmarýnem a špetku tymiánu a jalovce...nesmí se to přehnat. Myslím, že čerstvý být nemusí.

papene*

V zahradnictví a u mně v květináči.:D

Tak to už je pozdě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]