Nejste přihlášen/a.
Obecně se vařiče prodávají na jeden druh plynu a trysky pro jiný druh se musejí dokoupit. Konkrétně tento je na PB nízkotlaký. V kroužku je obrázek hadice s regulátorem. S trystami na ZP se nabízí pod číslem 10033131. Kempingové vařiče se ale také vyrábějí vysokotlaké s přímým připojením na bombu bez regulátoru. Není to jednotné. Je potřeba se ujistit u prodejce.
Produktové číslo: 10034971
Po zadání vašeho čísla
do vyhledávače mi vypadne klarstein.cz/...
na kapalný nebo zemní plyn
včetně hadice a redukčního ventilu
nastavení z výroby na zemní plyn 20 mbar
možnost přestavby na (plynové láhve) LPG kapalný plyn 50 mbar
konec citace, teda nevím jak vy, ale já to čtu, že je to na zemní plyn.. A popravdě vidím poprvé redukční ventil na zemní plyn... myslel jsem si, že to se vyskytuje pouze U plynových lahví propan-butan
A co myslí výrobce po přestavbě - LPGčkem, jestli standardní PB lahve?
Inu, asi bych to řešil telefonem... Ale třeba si tazatel chce natáhnout do zahradní kuchyně vedle vody PEHD, elektřiny, datového kabelů, odpadní KG trubky, i plynovou hadici PEHD? Tak bych to udělal já a zahradní kuchyni zásoboval klasický zemním plynem. Ta trubka už nic moc navíc nestojí když budu mít výkop...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.