Nejste přihlášen/a.
Zdravím, sháním už dlouho nějakou pořádnou pánev. Všechno co sem sehnala se hned poškrábalo a to používám jen dřevěné obracečky.
Představuji si něco, na čom můžu dělat všechno, univerzální pánev s vysokým okrajem. Hodně obracím.
Velikost tak průměr.
Něco co má proti poškrábání odolný povrch. Přitom ničím jiným než dřevěným náčiním na pánev nesáhnu.
Aby to nemělo odnímatelnou rukojeť prosím.
Že bude těžká, mi nevadí
Cena tak do 2 tisíc.
Díky za tipy.
Půl života jsem se ptala tak, jako vy. Ale došla jsem k poznání, že mi vyhovuje mít pánví několik. Maličkou, za 100 na sázené vejce, zásmažku atd, větší z IKEA, na té smažím placky a pro sebe řízky, z IKEA tentýž materiál, ale velkou na řízky, na brambory, když je nás více, jednu luxus, v ní smažím pouze a jen palačinky. Tohle mi vyhovuje, od doby, kdy jsem pánev, s třetím přilepeným bramborákem, vyhodila v amoku, z okna.
Tvarem je nutné pánev vybírat podle typu jídla - nejvíce však používáme pánev s kameninovým povrchem - po snad 6ti letech není poškrábaná, jen držák už asi časem upadne, protože se často dává do myčky a ten šroubek prostě je prostě povinné kurvítko, bez kterého by byla věčná.
Zkuste wok... pánev.Nestojí moc a za zkoušení to stojí.Používám delší dobu a zatím spokojenost jak na plynu tak elektřina.Do dvou tisícu se vlezete ale nehledejte v tom kvalitu,
Pokud nezáleží na penězích tak bych pořídil litinovou pánev Skeppshult , ale stojí dost, přes 4000kč, ale je na celý život.. Jinak (nwn zdali ještě vedou) pánve s termospotem, malou 18-20?cm máme hrubě přes 20 roku, dno je prohlé,rukojeť jsem již 2x opravovala, ten termospot nefunguje ale poškrábaní?nevím co to je,a to i používáme na klasické vidličky .Jinak v Kaufu v akci jsem koupili tři pánve 18-20cm jednu, 26-28 druhou a WOK, všechny tři jsou docela i přes hlínu těžké-dno tlusté s ocelovou vložkou (magnetizuje), používáme na ně jen dřevo nebo teflonové nádobí ale drží dobře-jsou nepoškrábané , cca2 roky staré.
Zjuste litinovou. Mám už 30 let a stále je bez škrábance
Praktická litinová pánev je vysoce kvalitní, stálá, vyrobená z tvrdého neměnného materiálu. Pánev snáší vysoké teploty do 280 °C. Kvalitní litina spojuje nízkou adhezi s vysokou mechanickou a chemickou odolností nádobí. Litinové nádobí dosahuje nejlepších možných vlastností tepelné vodivosti a akumulace. Díky velkoformátové rukojeti je rovnoměrně rozložena hmotnost připravovaného pokrmu a pánev se vždy bezpečně uchopí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.