Nejste přihlášen/a.
Dnes jsem volal na firmu, která vozí palivové dříví. Paní mi řekla, že současná cena smrkového palivového dřeva je 3188 korun a že cena půjde ještě nahoru. Jestli někdo bere palivové dříví, tak se chci zeptat, za kolik ho prodávají u vás? Děkuji.
Omlouvám se za neúplné informace. Toto je nařezané a naštípané, nesušené. V ceně není započítána doprava.
Dívám se, že jsem se zapomněl a nenapsal, že cena je za 1 prm
Pár dní zpět mi přivezli deset sypaných kubíků tvrdého dřeva, naštípané na kousky, délka 30 cm. Dohodnutá cena někdy před půl rokem třináct litrů, teď chtěl šestnáct i s dopravou. Ani jsem necekl a rád zaplatil, bo příště to asi bude dražší... Mmchdm, srovnané v dřevníku to hodilo devět kubíků, takže nasypaného na korbě toho musel mít víc, šacuju tak dvanáct...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.