Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cena palivového dřeva

Od: rodic odpovědí: 7 změna:

Dnes jsem volal na firmu, která vozí palivové dříví. Paní mi řekla, že současná cena smrkového palivového dřeva je 3188 korun a že cena půjde ještě nahoru. Jestli někdo bere palivové dříví, tak se chci zeptat, za kolik ho prodávají u vás? Děkuji.

doplněno 01.07.22 18:15:

Omlouvám se za neúplné informace. Toto je nařezané a naštípané, nesušené. V ceně není započítána doprava.

doplněno 01.07.22 18:58:

Dívám se, že jsem se zapomněl a nenapsal, že cena je za 1 prm

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
V jaké podobě to je?
Čtyřmetrové klády přímo z háje, nebo nařezaný, naštípaný a usušený polínka?

jola*
hodnocení

0x

Neslovice1 450,00 Kč Rakvice1 490,00 Kč Němčice nad Hanou 1 450,00 Kč Boršice u Buchlovic1 450,00 Kč

hosekdrevo-rezivo.cz/...

hodnocení

0x

1500.- buk, dub.

Chybí podstatná informace.
Kulatina, či štípaný?

asd1
hodnocení

0x

Drahý jak prase a jestli to je za prms tak předražený totálně. Ale najdou se lidi co to koupí...

Lesy ČR 1100,- za kubík = tak 800 za metr nebo tak 400 za prms štípanýho...

hodnocení

0x

Pár dní zpět mi přivezli deset sypaných kubíků tvrdého dřeva, naštípané na kousky, délka 30 cm. Dohodnutá cena někdy před půl rokem třináct litrů, teď chtěl šestnáct i s dopravou. Ani jsem necekl a rád zaplatil, bo příště to asi bude dražší... Mmchdm, srovnané v dřevníku to hodilo devět kubíků, takže nasypaného na korbě toho musel mít víc, šacuju tak dvanáct...

hodnocení

0x
Dnes jsem koupil štípaný smrk cca 0,8prms za 850Kč. Vysočina.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]