Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Klimatizace nevychladi mistnost

Od: tampa* odpovědí: 9 změna:
Nastavil jsem klimatizaci na 16 stupňů a plný výkon , okna zavřená ,rolety zatažené bohužel se místnost vychladí jen na 20 max na 19 stupňů kde může být chyba dík za info , dřív bylo vychlazeno cca do 10 minut

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Chyba je ve vašem požadavku na přehnané chlazení. Ze zdravotního hlediska by měla být teplota ochlazované místnosti o max. 8 st. nižší než teplota venkovního vzduchu

hodnocení

3x
Unik chladiva, kompresor nedava dostatocny tlak. Volajte firmu , na vonkajsej jednotke je miesto na pripojenie manometra a pripadne flase na doplnenie media.

ben®
hodnocení

3x
Dobrý den, kdy dříve? Jaká byla tenkrát teplota venku? Nyní jsou venku extrémně vysoké teploty, tak klimatizace má své meze, které nepřekročí. Zdravím!

hodnocení

3x

Jak dlouho klimu máte? Dělala to i dříve, než byla tak extrmní vedra? Má své hranice, které není schopná překročit. To je maximum, co ze sebe vydá.

riva
hodnocení

1x
Ještě bych vyčistil filtry u vnitřní jednotky. Někdo to nedělá a pak je tam vrstva prachu.

hodnocení

0x

Pokud dříve byl výkon větší, tak může být snížen zanesenými výměníky / vnitřní i venkovní/, zaneseným filtrem na vnitřní jednotce a jako poslední důvod by mohl být únik chladiva. Jnak 16 °C je na marození, optimum se doporučuje 5 - 7°C pod venkovní teplotu.

makk
hodnocení

0x

Chyba obsluhy a částečně taky výrobce, nechápu, proč dává možnost nastavit 16°C. Takoví, jako vy pak vylezou ven, kde je 30°C a druhý den onemocní a říkají, že za to může klimatizace. Můžete si za to sami, Chadit se má na teplotu o 5, maximálně o 6°C nižší, než jaká je venku. Na ochlazení o více stupňů není klimatizace dimenzována a je to tak správně.

Já si taky dám na 16 st. a nějaký markantní rozdíl nevidím.Myslím při vstupu do druhého pokoje.Snad jsem to napsala srozumitelně.Jen nevím..jakou má spotřebu..nějak jsem to zapomněla

tampa*
hodnocení

0x
Byla zjištěna závada na řídící desce ,teď už chladí jak má

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]