Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
hledám někde informace o stavbě dřevěného plotu. Mohl by mě někdo odkázat nebo mi poradit, prosím?
Jedná se o dřevěný plot, klasicky sloupky, laťky a příčky... budu dělat nové oplocení betonové terasy. nyní je tam plot železný, který je upevněný do betonu zeleznymy trubkami (stojkami). Predstavuju si odrezani kovoveho plotu od trubek v urcite vysce nad zemi a nasazeni stojek (stojky, ktere na tyto trubky budu nasazovat, jiz mam, maji v sobe vyvrtany otvor, určité vhodné šířky a délky).
Samotná stojka je čtvercového profilu tak asi 15cm na 15cm, zespoda, jak už jsem říkal, je otvor pro nasazení na kovové trubky. Bylo mi řečeno, že se do trubky udělají díry na šrouby, vyvrtají se díry do samotné dřevěné stojky, odpovídají výškou a šířkou těm v kovové tyčce, pak se otvor ve stojce vypěnuje (čím, jak?), nasadí na kovovou tyč a vytvořenými dírami se přišroubuje.
Pak nahoře v dřevěné stojce je skrz na skrz průřez, asi 4cm vysoký (nevím jistě, existuje to jako standard?) a tím se hádám prostrčí něco (co?) na co se pak upevňují vodící lišty a na ty pak příčky...
Jaký se na tohle všechno používá materiál? Poradili by mi někde?
Moc díky za informace.
Z otazky je patrne ze jde o nejaky stavebnicovy system, ktery jste nekde koupil. Onen prodejce nedodal navod? Vim, ze tohle Vam moc nepomuze, ale jde odpovedet na obecnou otazku o obecne stavbe plotu. Nejde odpovedet na konkretni plot bez blizsiho doplneni, nejlepe obrazkem ci vyrobcem onoho systemu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.