Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu,
jak ukotvit obložky pro dveře do stěny podle obrázku? Červený kus by měl být kus stěny, do které budou zasazeny dveře. Napravo od červené stěny bude volno na pračku/sušičku. Jak ukotvit tenhle kus cca 30cm, aby když prásknu dveřma, tak mi to nespadne? :D
Ještě jeden dotaz, zástěna do sprcháče stačí 5 ytong?
dekuju za rady
No právě, nějak mi zcela uniká smysl celé akce. Když budou dveře, proč je hned vedle dveří díra skrz?
díra skrz je tam proto, protože ty dvě znázorněné trubky produkují v zímě docela dost tepla, tkže je škoda je zadělat...
je možné to nějak udělat?
To je teda blbá dispozice až to bolí...a proč tu pračku neotočíš tak, že bude mít záda u těch trubek za ty trubky nepostavíš příčku?
Ale já chci topit i vlevo za dveře a taky doprava před pračku, proto taková příčka. Trubky topí a jsou bez měření...jiný důvod nedávává smysl...že je to tak, tazateli... ...pokud ne, omluva z mé strany...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.