Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Uchycení vovovodní baterie

Od: honzas* odpovědí: 8 změna:

Ahoj. Nevěděl by někdo zda se dá sehnat příslušenství k vodovaní baterii? V příloze je obrázek jak vypadá spodek. Takle to mám kompletní. Tehdy to táta někdě koupil a pak se zjistilo že se to nedá uchytit nebo nevím. Byl jsem s tím v prodejně co se týče instalateřiny a prodejce sdělil že na to náhradní díly nemají a je to pouze v kompletním balení baterie. Má cenu se tím zabívat? nebo je to k ničemu?
Děkuji.

Uchycení vovovodní baterie

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lamela*
hodnocení

5x

Chybí něco podobného .

Uchycení vovovodní baterie #2

hodnocení

0x
Chybí těsnění a šroub na přichycení. Pokud tam je udělaný závit, neviděl bych v tom problém.
honzas*
hodnocení

Závit tam je ale jen ten okolo. Právě na ty závitové tyče ne.

hodnocení

0x
Takhle jsem baterku, bez upevneni, jeste nevidel. Bud tam je vnitrni zavit na sroub s pulmesicem nebo velka vsuvka na matku. Na ovladaci pace baterie je nejaky napis vyrobce?

hodnocení

0x

Su tam hadicky, ale nie je tam diera tusim M8 na zavitovu tyc, ktorou sa to chyta o drez alebo linku. Mate tam tiez kusok vonkajsieho zavitu, tam patri kratky valcek s vnutornym zavitom a ten bude mat nejake upevnenie. V stave, v akom to je, snad len niekde k zahradnemu grilu a chytit to objimkou na rury po obvode.

Predavac ma pravdu, mozno ani nie je jasne, kto je vyrobca a pod nahradnym dielom sa rozumie O kruzok laebo kartusa, nie spodok baterie.

mnd®
hodnocení

0x

Takovou blbou baterii máme na desce v kuchyni a už nikdy.BRRR

honzas*
hodnocení

:D Beru jako doporučení

hodnocení

0x

Pokud to "tehdy" znamená v době hluboké totality, tak se tím netrapte a baterii rovnou vyhoďte. Technicky víme, co tam patří ale s největší pravděpodobností to neseženete. Takovou baterii jsem v novodobém pojetí viděl několikrát, ale v tom historickém ani jednu a to je už skoro 14 let vyměňuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]