Dobrý den, Mám souseda, který neustále vymýšlí a hledá věci které mu vadí. Konkrétně mám starý septik který podle něj protéká( septik pravidelně kontroluji a nechávám vyvážet a vývoz s odběrem dle vodoměru souhlasil) Tak sem asi před rokem nechal udělat nový. Ve starém je drobet vody, ale nic nepřitéká ani neodtéká.Najednou mi soused píše jak mu to doma smrdí a že ten protékající septik mu natekl pod dům proto mu to doma smrdí. Ok tak já jsem pro jistotu dal plachtu a zhazel hlínou, dal bakterie proti zápachu. Pak byl klid. Letos znovu napsal a že to cítí jenom na schodišti kde má okno směrem na můj pozemek. Přitom má v tom místě další okna nonstop otevřená a tam nic. Nechápu, je možné že si prostě jenom vymýšlí? Nikde nic cítit není ani u jeho domu ani když otevřu poklop septiku. Nic necítím já ani třeba návštěva. V lásce mě zrovna nemá... Tak nevím, neměl by doma třeba zatopený sklep nebo vyditelny průsak ve zdi? Dům má od jímky asi 5-10metru.
Podobne veci, teda obvinovanie bez dokazov som zazil v panelaku. Susedke som poslal doporucene list, kde som uviedol, ze ak svoje obvinenia dolozi posudkom sudneho znalca, zaplatim znalca aj opravy. Potom som mal pokoj.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.