Dobrý den, mám křeslo, které je pohodlné a zachovalé, ale barva se mi už nelíbí. Je poměrně velké a na internetu jsem našla ceny za čalounické práce okolo 10 tisíc, což se mi dávat nechce. Ale zbavovat se ho taky nechci. Máte někdo zkušenosti s potahy z DecoDoma? Popřípadě nějaké jiné řešení? Děkuji
Řešení mám, potáhnout si ho sama pod dohledem truhlářky. Kamarádka, co renovuje nábytek roky, pořádá ve své dílně kurzy, kde si majitel doveze kus nábytku a pod jejím dohledem a s jejím nářadím si ho opraví. Sama zakázky na opravu nebere, protože by zákazník nechtěl zaplatit hodiny práce, které to stálo. Stejně jako tu práci nechcete zaplatit ani vy.
Před let jsme kupovali v Decodoma.. byly fajn. Loni jsme koupili tamtéž a katastrofa. Volili jsme silnější materiál, ne ty nejslabší, nejlevnější atp. (pro případné nedorozumění). Už nikdy...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.