Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Úzký lem u ponožek

Od: tery odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, nemáte nějaký tip na vytažení gumiček u úzkeho lemu ponožek?

Dostala jsem velkou sadu ponožek, ale lem mne dost škrtí.

Vytahování na silnější předměty, spaření, nic nepomohlo. Přestříhnout je nechci, aby se nepáraly. díky, Tery

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

id
hodnocení

1x
Někdy je vidět při roztažení lemu jednotlivé řady gumiček. Zkuste každou druhou řadu přestříhnou.

hodnocení

1x

Měla jsem stejný problém a z toho špatné prokrvení nohou. Jsem kolenovrt a bylo mi líto je, nové, vyhodit, tak jsem je vepředu, na holeni, nastřihla, cca 3 cm. Sice žádná paráda, ale nosím je tam, kde by to nikomu nevadilo, navíc pd nohavicemi to není vidět.

hodnocení

0x

Tak ponožky vem a pošli je dál někomu jinému nebo je vrať dárci.

Pak si kup takové ponožky, které ti budou vyhovat a nebudou škrtit.

Jestli chceš risknout to, že ponožky zničíš, tak můžeš zkusit namočit ponožky do něčeho, co způsobí ztvrdnutí a zkřehnutí gumy. Může to být olej, benzín. Je ale otázka co to udělá se zbytkem ponožky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]