Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na vlhkost ve starém domě?

Od: roberto* odpovědí: 7 změna:

Dobrý večer koupil jsem starý domek jak se zbavit vlhkosti stěn v bytě?,krom podřezani a dalčích velmy :( nákladných sanaci děkuji.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

až zjistíte postup (krom podřezani a dalčích velmi nákladných sanaci) a bude fungovat na 100%, jste vážny kandidát na nobelovku.

Bohužel. Mnohokrát jsem to popsal, kupte si literaturu, třeba odvlhčování staveb, a přečtěte si rady studovaných! Abyste nedopadl jako někteří...

sousede *palec*vynikajcí odpověd!

Jendo, sousede (druhý) nechcete jít se sousedy na pivo?

jabraka*
hodnocení

1x

Je smutné a někdy to i chápu,že majitelé starých objektů chtějí bydlet v suchu a teple.a nejsou schopni investovat do účinných opatření proti vlhkosti i zateplení stěn.Chtěli by mít dům v pořádku za pár korun.Nejsou schopni pochopit,že tato,někdy i dost nákladná investice, v budoucnu ušetří hodně nákladů na údržbu i provoz domu.Pak hledají různé technologické návrhy,které údajně senzačně fungují a nalítnou na podvod.Je potřeba řádně rozmyslet,jaké standartní opatření udělat a jak předejít pozdějším problémům.Hlavně jak praví Milan,prostudovat tu řadu návrhů a rozhodnout se správně.

JABRAKA

Je vidět moudro Jardy, páč moji myšlenku popsal tak, že to každý pochopí. Občas bych Tě Jaroušku potřeboval, když nemůžu sesmolit myšlenku na papír.

Díky

Koupil jsem si knihu za 370 Kč a vhkosti staveb a za týden jsem jí dostal darem, takže mám dvě a rovněž dvě vědomosti...:)

technikjirik*
hodnocení

1x

Krom tohoto článku, už není mnoho dalších informací které vedou k suché stavbě.. jirikovovideni.eu/...

alf*
hodnocení

0x

Voda ve zdi je špatná, to víme. Tedy se naplní místnost špatnou vodou, ta ve zdi se lekne, uteče, pak se jen prokopne díra, voda z místnosti vyteče a je sucho. 20-30 m3 vody to je od pár korun do 2000.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]