Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
je možné nějakým způsobem rozvojit, nebo jinak upravit sifon pod dřezem tak abych mohla kromě pračky zapojit i odpad myčky? Teď mi instalatér říkal že to nelze, že by to smrdělo a že se to do prostoru nevejde. Přikládám foto. Moc děkuji za rady
Nešlo by použít například kolínko z posledního obrázku?
Kup si tohle dek.cz/...
nebo rovnou celej sifon obi.cz/...
a instalatera kopni.
Nějak netušim, co by tam podle něj mělo smrdět.
Právě, že instalatér asi přemýšlí. Nemám rád, když myčka jde do sifonu dřezu. Už jsem několikrát viděl, že to vyplavilo kuchyň.
Bude to sice metoda na prasáka, ale když má někdo malé nároky...Tu šedou trubku co trčí ze zdi bych nahradil odbočkou a tím si vytvořil další místo pro napojení...a pak pomocí kolínek a dalších armetur v kombinaci s piplavou a nepříjemnou praci v omezeném prostoru bych po hromadě sprostých nadávek co si to manželka/přítelkyně vymyslela, připojil myčku...
Pozor, oba spotrebice maju cerpadlo a vodu vypusaju pod tlakom. Pri nespravnom zapojeni si mozu tlacit navzajom do seba odpadovu vodu. Z toho dovodu sa mi ta rozdvojka nepaci. Sikovny instalater by to to mal vediet spravit tak, aby odpadova voda skoncila samospadom v potrubi a netlacila sa tam, kam nepatri. Tu popisany navod to splna (vyhodit rovnu sivu ruru od steny po sifon, dat tam T-kus a do odbocky zhora zredukovat druhy spotrebic).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.