Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Příčky v koupelně

Od: deanbean odpovědí: 7 změna:

Zdravím,

před časem jsem sem dával nákres jak by to mohlo vypadat, teď už mám lepší aktuální fotku, cihly jsou pouze naskládané.

Mám pár otázek:

1) Jak byste ukotvili ytong příčku vpředu k té cihlové? (Musí být takhle +-3cm, aby se nalevo vešla pračka)

2) Ta zadní příčka, na té bude geberit, mám ji k té delší příčce připojit pásky, nebo ji do ní vezdít cikcak + pásky?

3) Ohledně té fuky za zadní příčkou jsem už dostal radu od clas@, abych ji vyzdil celou, bál jsem se, aby se nevyvrátila, když na ní bude geberit...případně jiné řešení? (trubka je plyn)

Nějakou představu už mám, ale raději se ještě zeptám.

Moc díky za kažou radu, vážím si toho.

Příčky v koupelně
Příčky v koupelně #2
Příčky v koupelně #3

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
A tu plynovou trubku můžete zazdít? To se mi úplně nezdá.
deanbean
hodnocení

Ta trubka vede do kuchyně a je zazděná, takže proč ne?

Dutiny a plynové vedení - to by plynař asi úplně nesouhlasil. Bude ten prostor nějak odvětrán? Jsou tam nějaké spoje? Co kontrola vedení? Jaká je ochrana proti korozi? Bude tam nějaký přístup? (revizní dvířka?)...

krtek6
hodnocení

0x

Nevím co vymýšlíš za cypovinu...ten ytong co máš před tou plynovou trubkou tam vůbec nedávej, prostě akorát nahoď novou jádrovou omítku, kterou si srovnej do váhy a roviny dle potřeby a plynovou trubku nech přiznanou nebo si ji nech zasekat do zdi a předělat instaltérem...a tady tu rádoby stěnu z těch dutých příček zbourej (je k hovnu) a vyzdi nově z ytongu

deanbean
hodnocení

jenže ta odpadní trubka jinam dát nešla, takže s tou kolmou příčkou se takhle počítalo a i s tím, že bude kombifix zavěšený na ní

krtek6

nevím o jaké zas odpadní trubce mluvíš, já se bavím o plynu a kombifix tam nedávej a normálně to postav na duofix jak ostatní...zbytečně si komplikuješ život

deanbean
hodnocení

to já vím, to já rád :D ne fakt, díky, ten duofix bude asi lepší, to bez pochyb... díky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]