Nejste přihlášen/a.
Klidně si ten sušák oprav.
Když pošleš pěknou fotku, tak budeme mít mnohem lepší představu o tom, co vlastně chceš opravovat.
Co já jsem viděl sušák na prádlo tak byl skládací a byl vyrobený z tak tenkých trubek nebo plechů, že jakýkoliv svařovací oblouk ten materiál propálí a vyrobí novou díru.
Já když něco takového zkouším opravovat, tak rozhodně ne svářečkou. Většinou zkusím vložit do trubky menší trubku a pomocí šroubů nebo nýtů to spojím.
Taky si promysli, kolik ten sušák stojí nový a kolik tě bude stát tvoje oprava a jak dlouho sušák po opravě vydrží.
Zvaranie = narusenie laku. Skonci to hrdzavymi flakmi na pradle. Ak by som sa mal s tym hrat viac ako 20 minut vratane lakovania, tak to vyhodim a kupim novy.
Co použít? Sběrný dvůr. Případně se dají vyštípat ty drátěné příčky a použít je na něco úplně jiného, třeba jako opora k drobnějším kytkám. Jsou z docela kvalitního materiálu (ale nejdou bez poškození povrchového plastu ohýbat).
Nejjednoduší a nejlevnější "oprava" je sušák vyhodit a koupit nový. Svařit se Vám to nepovede, spájet 300W páječkou také ne. Nehledě na to, že opálíte plastový potah konstrukce a bude to rezivět.
mikivi - Vy na něj věšíte suché prádlo?
za pár korun od větnamce koupit poplastované lanko určené jako prádelní šňůru - tím nahradit určité části - různě pomotat po konstrukci a zasukovat...
prasknuté prkno na žehlení - odstranit spodní část a položit na stůl - nebo používat pouze stůl s dekou a teflonovým ubrusem.
Při odlomené tyčce z jedné strany, ale i z druhé, je možné využít výceúčelovou pásku. Stačí odtrhnout malý kousek, omotat část tyčky těsně před koncem, špici/hrot vrátit do rámu a zbývající delší části pásky doomotat.
Na věšáku bude změna vidět pouze v barvě pásky. Není nutné dávat mnoho, stačí např.14x0,9 cm (dxš), či dle vlasntího uvážení.
Když se to udělá dobře, sprušle vydrží stejné zatížení jako předtím. Kosmetické změny minimální.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.