Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
při rekonstrukci koupely v prvním patře bytu přemýšlím, jaký odtok zvolit.
1) sprchový žlábek + vypadá hezky, pojme asi víc vody (to nevím přesně)
- větší montážní hloubka, které nelze v bytě dosáhnout (nechci provrtat panel a dostat se do pekla)
- nemůžu sehnat žlábek, který by měl rovnou odtokovou rouru, případně nižší žlabovou vaničku
2) vpusť + levná, hodí se do konstrukce
- old af... vypadá jak z 80. let
3) Ještě mě napadl odtok do stěny viz obrázek, šlo by to realizovat?
Věřím, že to není úplně ojedinělý případ, ale i tak jsem na netu opravdu nic nenašel. Ta HT trubka, která trčí, se dá zkrátit.
Měl by někdo nějaký nápad?
Moc díky
Ako to chcete po skrateni rury utesnit, ked zrezete hrdlo s gumou?
Za cenu zvysenia podlahy tam viete dat cokolvek. Na vasom mieste si fyzicky obehnem par obchodov a pozriem sa, ako vyzeraju napojenia na zlaboch. Lepsi vyrobcovia to maju aj na nete v montaznom navode ako kotovany vykres.
za mě nereálné... o tom, že se řeže do podlahy/stropu se ani nebavím...taková trubka tam nemá co dělat..
tak pokud je pod tebou sklep nebo nějaký podobný prostor, tak pak nechápu proč vymýšlíš takovou opičárnu...bych normálně jádrově provrtal tu podlahu durch..na průměr odpadní trubky 40mm a vykolenoval to všechno do stávající stupačky v tom sklepě pod stávajícím stropem...tam ta trubka bude přiznaná chytlá ke stěně objímkou, nikomu nebude vadit a hlavně v případě poškození nebo netěsnosti se to lehce a jednoduše opraví...a ty si pak to 40mm hrdlo můžeš dát do jaké chceš výšky, klidně zároveň s podlahou...
To by asi šlo, ano máš pravdu, trubka je tam dole přichycená, díky za nápad, zkusím teda ještě neco odbourat. Příznám se, že ten stěnový žlábek se mně zatím teda i tak líbí nejvíc
nebourej, ale vrtej! ať máš krásnou díru a nelítá ti to tam jak š*lin v gumáku... a žlábek nežlábek...řešení je furt stejný...tam je akorát o umístění trubky v prostoru...výškově nebo montážně to je stejný
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.