Nejste přihlášen/a.
Když mi zůstane namíchaná dvousložková epoxidová barva (Sadurit) a sleju ji do sklenice a tu uzavřu, vydrží ta barva použitelná třeba 24 hodin? V návodu je samozřejmě napsané, že po smíchání obou složek je použitelnost 4 hodiny. Ale tam se asi nepředpokládá uzavření, je jasné, že to taky nevydrží věčně (to by asi nemělo smysl dodávat dvousložkově), nicméně kdyby se uzavřením použitelnost prodloužila na jeden den, mně by to pomohlo .
Máte s tím někdo zkušenosti?
Díky.
Díky za reakce. Já jsem včera natíral a stejně mi trocha zůstala, tak jsem ji slil i tak. Dnes to bylo úplně tuhé. Vycházel jsem (nikdy jsem s dvousložkovou barvou nedělal) z toho, že když jsem to penetroval nějakým taky dvousložkovým lakem, tak ten je tekutý (co mi namíchaný zůstal) ještě teď. Proto jsem tak nějak zkratkovitě mylně doufal, že to udělá i ta barva .
Neudělala.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.