Nejste přihlášen/a.
chtěl bych potáhnout střechu garáže lepenkou s posypem.
Prosím jakou by jste koupili?
Je velký rozdíl v cenách v běžných stavebninách a eshopu?
Děkuji
3x
kup tuhle, barvu si zvol podle chuti, ale podle mojí zkušenosti jestli tomu moc nehovíš a budeš to dělat sám...tak ber černou..zakryje to případné fleky od přehřátí
Nedá se někde to samé koupit mnohem levněji?
Děkuji
jo, stojít to tak...bohužel...a víš proč?..protože je to asfalt...a asfalt je z čeho? z ropy...a ropa je co? drahá...proč je ropa dahá? Bo Putin..Já teď opravoval garáž tímhle a měl jsem to koupený od února kdy to bylo v DEKu v akci...a a dával jsem za to "nekřesťanských" 152,-/m2 a to už tehda strašili, že to půjde všechno o XX% nahoru
Ceny jsou opravdu různé, jen aby to mělo tu kvalitu.
Nevíte konkrétně co myslel?
Děkuji
ten posyp je hlavně kvůli mechanické odolnosti a životnosti...víc vydrží...navíc je to doporučená skladba vícevrstvých střech...tohle jde samozřejmě taky...
Síce to s tým reflexolom vyjde o niečo drahšie, ale zato to bude pracnejšie a budete tam mať oxidovaný asfalt namiesto SBS...
Míšo, prosím, o kolik to bude dražší s nátěrem Reflexolem, který bude odrážet paprsky a nebude se přehřívat lepenka. Jak vadí oxidovaný a modifikovaný pás? Na garáži?
Reflexol ma vyšiel nedávno na cca 70 Kč / m2. Pri "normovanej" spotrebe by to bolo okolo 50. Od SBS očakávam lepšiu elasticitu (a menej trhlín a lepšiu životnosť) aj v chladnom počasí. Inak je to pri problematickom dilatujúcom a vodou nasiaknutom a zle odvetranom bednení aj tak zastreliť alebo obesiť.
koupil jsem nakonec asfaltové pásy Velbit top pv 42-15
mgleshop.cz/...
Snad je to kvalitní materiál?
Děkuji za informaci
no kvalitní asi bude...akorát nechápu tu logiku...já tu napsal materiál za 209,-/m2 to se zdálo jako drahé...Milan doporučil materiál za cca 144,-/m2 to zas nevonělo kvalitou...a nakonec se koupí něco co já ani neznám za 192,-/m2 což proti tomu z DEKu je pár korun na tom celkovém množství
![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.