Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Akustická stěna

Od: johnconnort11* odpovědí: 8 změna:

Ahoj ( Předem děkuji za odpovědi )

Mám v planu u sebe doma vyštukovat místnost ( Obyvák).

muj obývák má společnou zěd (Stěnu) ze sousedem, a muj problem je takovej že ta stěna má podle mého sílu cca 10-15 cm.

Což znaméná že každá konverzace souseda, a na opak je slišet ke mě do obýváku.

jak to řesit.

přemýšlel jsem akustický SDK ( jenže ta cena

pak akustický panely

newím už

Zěd je vysoká 3 m na šíčku 5m

dekuji za rady.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

fghsgh
hodnocení

3x

A, Koberec na zeď

B, Postavit ke zdi vysoký nábytek

C, Stačí obyčejná sdk akustická není o moc lepší, jinak někdy je lepší použít těžší materiál (třeba plná cihla) pokavaď je ta stěna z lehkého materiálu

johnconnort11*
hodnocení

Děkuji za rady

hodnocení

3x
Zvuk sa siri nie iba cez stenu, nechajte to posudit odbornikovi. Tiez pri realizacii je dolezity kazdy detail, aj elektricka krabica moze inak dobre spravenu predstenu narusit, rovnako ako sposob upevnenia nosneho rastru.
johnconnort11*
hodnocení

Děkuji za radu

Mám starší byt a ne moc velké uspory . takže v době inflační ve které sme bohužel nemám na to platit jěště odborníka. ale dekuji za radu .

hodnocení

3x

Dobrý útlum mají jen akustické desky (například Wolf), ale jak píše peter, nejlépe nechat to posoudit odbornou firmou, jinak by se mohlo stát, že investice se mine účinkem.

johnconnort11*
hodnocení

Děkuji za radu

Mám starší byt a ne moc velké uspory . takže v době inflační ve které sme bohužel nemám na to platit jěště odborníka. ale dekuji za radu

krtek6
hodnocení

3x

mám to samé mezi mou ložnicí a sousedovým obývákem..stačí SDK konstrukce před stěnu uplně na minimuim což je tloušťka profilu do toho minerální vatu a zakrýt modrou SDK deskou...stačí...o sousedech nevím...dřív jsem je slyšel jak kdyby byly u mě doma...důležité je použití těsnící pásky mezi stěnou a SDK konstrukcí

johnconnort11*
Moc krát děkuji za radu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]