Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Návod na vrtačku ev315d

Od: jadedek odpovědí: 11 změna:

Sháním návod na vrtačku EV315D,

Jak se povoluje matka mezi hlavičkou a vrtačkou?Je tan závit?Díky dedek.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Vraj Morse1 kuzel, drzi to len trenim.

hodnocení

2x

Když se dívám na web, tak hlavička je tam naražená v kuželu.

hodnocení

2x

Je tam závit, někdy je to zajištěné dalším šroubem. Návod na demontáž i s obrázky

naradionline.cz/...

A jo - moje chyba, já četl EV513 :(

Opravil ses, fajn!
Mazat to nebudeme, odkaz je všeobecně o sklíčidlech, ty má většinou každá vrtačka.
Může pomoci i jiným, měně znalým.

hodnocení

2x

Povol na max čelisti pro upevnění vrtáku a koukni dovnitř.

Buď je tam odřený(od protáčení vrtáků) šroubek a na hřídeli mezi sklíčidlem a tělem vrtačky dvě protilehlé plošky pro stranový klíč.

A nebo tam šroubek není a je tam kužel(hřídel za sklíčidlem je kulatá, bez plošek), pak se jemnými poklepy hlavička upnutá do svěráku vyrazí.

Je ale důležité zjistit co tam vlastně je.

jadedek
hodnocení

0x

Dobrý den:Všechny odpovědi jsou na nic.Odpovídáte na povolení hlavičky,což nepotřebuji.

Ptal jsem se :Jak povolit matku pod hlavičkou na hřídeli do vrtačky.Děkuji za další odpovědi ,ale správné.Děkuji dedek.

hodnocení

0x

A co chceš za jinou odpověď? Třeba že tam žádná matka není? Vždyť ty dvě polšky jsou vyfrézované na hřídeli z převodovky. Stačí?

narex.cz/...

Ách jó...

jadedek
hodnocení

0x

Dobrý den všichni odpovídající kteří jste odpovídali,ale ne na to co jsem se ptal!

Zde je konečně odpověď správná od :SHANYO R,kde dodal i obrázek a odpověď je .Co je však problém :položka č.1 což je tato matka není v katalogu popsána,a tak zase nevím nic. To znamená je tam závit?Je li tam povolením jde vyndat celá hřídel,a lze připojit další příslušenství.TO na vysvětlení nemístným odpovědím=povolení hlavičky.Děkuji všem.

Tímto děkuji za obrázek.dedek.

jadedek
hodnocení

0x

Dobrý den:Tak jsem našel obrázek který přikládám kde je hlavička s hřídelí vytažena.Na toto jsem se ptal-

Návod na vrtačku ev315d

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]