Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zprovoznit sušák?

Od: alena350® odpovědí: 7 změna:
Dobrý den, prosim o radu, jak zprovoznit darovaný sušák. Dostala jsem ho darem a vůbec mi nejde spojit samotný sušák s hákem na věšení. Vypadá to, že tam není žádná finta, ale že je třeba použít hrubou sílu? Tedy tak hrubou, že moje nestačí...pokud má někdo stejný, budu ráda, když poradí.
Moc děkuji...

Jak zprovoznit sušák?
Jak zprovoznit sušák? #2
Jak zprovoznit sušák? #3

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Já teda nevím, ale vypadá to tak, že to stačí pouze zacvaknout a je to. Nevím, co Vám dělá problém. *co*Já také teda nemám už sílu, ale tohle bych snad zvládla. Ale když to nepůjde, zkuste třeba souseda anebo toho, kdo Vám sušák daroval. :)

hodnocení

2x

Nemám takový, ale podle toho fahrplánu to vypadá, že to chce ten červený bazmeg nasadit, jak má být, otočit o devadesát stupňů, nacvaknout a otočit zpět. Ta trubka je asi do elipsy...*nevi*

hodnocení

Myslite bílá trubka? Asi ne...
Ta červená nemá kruhový průřez, ale stejně se do ní ta bílá nevejde
hodnocení

Už to mam!
Použila jsem váhu svého těla jako tlak.
hodnocení

Moc děkuju.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]