Dobrý den, prosim o radu, jak zprovoznit darovaný sušák. Dostala jsem ho darem a vůbec mi nejde spojit samotný sušák s hákem na věšení. Vypadá to, že tam není žádná finta, ale že je třeba použít hrubou sílu? Tedy tak hrubou, že moje nestačí...pokud má někdo stejný, budu ráda, když poradí. Moc děkuji...
Já teda nevím, ale vypadá to tak, že to stačí pouze zacvaknout a je to. Nevím, co Vám dělá problém. Já také teda nemám už sílu, ale tohle bych snad zvládla. Ale když to nepůjde, zkuste třeba souseda anebo toho, kdo Vám sušák daroval.
Nemám takový, ale podle toho fahrplánu to vypadá, že to chce ten červený bazmeg nasadit, jak má být, otočit o devadesát stupňů, nacvaknout a otočit zpět. Ta trubka je asi do elipsy...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.