Nejste přihlášen/a.
V koupelně je křivá betonová podlaha.
Tak nakonec jsme se rozhodli, že ji zvýšíme - Místo pro zvýšení tam je - budeme ji zvyšovat a zarovnávat - zvýšení pokud možno co nejméně.
Mám Ale dvě otázky.
1 - pokud by se na to zvýšení dávala dlažba je lepší to dávat přímo na mokrý beton a nebo nechat beton zatvrdnout a pak dlažbu na rovný beton lepit?
2 - existuje nějaký vzorec a nebo nějaká poučka na poměr síly betonu k ploše aby nepraskal?
Když udělám 5mm na 1 m čtvrerečním tak to asi praskne, ale kdž to bude 10 cm tak asi ne.
zajímá mě kde je ta hranice kdy to ještě nepraskne.
Dvě možnosti dlažby-do živého betonu přiměřené hustoty klást dlažbu do cementového lože (polít cem.mlékem nebo"mokřejší" beton a "pocukrovat" cementem -sítem na mouku) nebo do Vašich 5mm srovnat nivelačkou a pak klást dlažbu do lepidla.
Finále u obou variant je pak zaspárovat -cement, bílý cement, spárovacíhmota daného odstínu -osobně mám obklady odstínem Bahama Biege,na dlažbě se to stejně časem zabarví, že bidou všechny šedé jako cementem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.