Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

VICTORINOX (nože)

Od: petr638 odpovědí: 9 změna:

Čau. Chci si koupit nůž Victorinox work champ nebo hercules a nevím, jestli se mi s nim bude dobře pracovat. Zdá se mi, že je moc velký a těžký. Jestli někdo vlastníte tenhle nůž, napište

Díky:)

VICTORINOX (nože)

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mil®
hodnocení

0x
Vlastním menší typ, bez kleštiček, nůžek, pilky a šroubováků. Prostě klasiku. Mám ho už několik let a je to jeden z mých nejlepších nožů. Myslím, že asi bude tento tvůj vyhlídnutý nůž težší, záleží na tom co s ním budeš chtít všechno dělat. Já osobně bych si ho koupil kvůli multifunkčnosti.
al bunda*
Já naprosto souhlasím, švýcarské armádní nože jsou úplně dokonalé. Velmi doporučuji.

lukyn*
hodnocení

0x

Zdravím,

řešil jsem podobné dilema, a rozhodl jsem se pro work champ. Vřele doporučuji, ale chce to pořídit rovnou i koženou kapsu (taky Viktorinox) na opasek. Podle mě je to už pak jedno, jestli ten nůž je velký 9 nebo 12cm. Rozdíl se možností mít ho na opasku stírá, ale užitná hodnota je u většího vyšší.

petr638
hodnocení

Zdravím, díval jsem se na ten nůž vlastníma očima a zdál se mi poněkud obrovský. Když ho máš v ruce nezachází se ti s ním špatně?
hawatt*
asi budu osamocen se svým názorem, ale když švýcara, tak wenger, je masivnější, více vydrží... mám tento svetoutdooru.cz/... a nenechám naň dopustit
mil®
To je ale moc pěkná kudla.
al bunda*

Kudla pěkná, ale nemá párátko... *smich*

V podstatě jsou ty dva nože naprosto srovnatelné. Tedy dle mého názoru. Osobně preferuji Victorinox.
Hezký den.

mil®
Máš pravdu, párátko nemá. Taky má tu švýcárnu, ale tohle je taky zajímavý a pěkný kousek.

jaja28*
hodnocení

0x
Taky už se na tohle tady jeden Petr ptal, nebo jsi to byl ty? Všechny odpovědi byly kladné a konečná rada - určitě si nůž kup. Já osobně mám tento nůž už spoustu let v dámském provedení a jsem spokojená na 100%. Mohu jen doporučit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]