Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
potřeboval bych vyrobit starou školní mapu, viz. foto (zdroj: Google obrázky - sbazar.cz). Měla by na ní být custom vlastní grafika, tu mám připravenou v PC.
1) Z čeho tyto mapy jsou? Co si ze školy pamatuju, tak to bylo něco mezi papírem, plastem a látkou? Obyčejný papír s vyšší gramáží to podle mě není, ale přímo plast (např. frontlit PP) to taky myslím není.
Pokud to bude něco atypického, je to klidně možné nahradit něčím podobným, nemusí to být úplná kopie – hlavně to ale musí vypadat dobře a musí to být co možná nejvíc odolné...
2) Kde by mi materiál z bodu 1 dokázali potisknout? (dobře dostupné místo v Praze nebo online a pokud možno co nejlevněji, potřebuji jen 2 ks) Případně až budu vědět na co to chci vytisknout, tak budu googlit...
S těma tyčema si v dílně už poradím...
Díky.
Bylo to "pogumované plátno". Nevím, jestli se ještě vyrábí originál, ale možná by šlo nahradit tímhle. Ovšem jestli Vám to někdo potiskne netuším .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.